Καβγάδες, βρισιές και βαριές κουβέντες στην παραλία μεταξύ των παικτών – Οι τρεις κόκκινοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η… ανηφόρα του «Ντάφυ» – Δείτε βίντεο

 

Όσο παραμένουν στο «Survivor» ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς το σίγουρο είναι πως τραγούδια όπως αυτό του Σάκη Ρουβά, που ακούστηκε στην έναρξη και πολύ εύστοχα έλεγε «Μια ανηφόρα είν’ η ζωή» θα είναι λίγα για να εκφράσουν όλα, όσα συμβαίνουν στις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Οι καυγάδες δεν σταματούν, τα ντεσιμπέλ είναι υψηλά και μία συνεχής και ασταμάτητη μανούρα κυριαρχεί σε κάθε γωνία της παραλίας, που μοιράζονται η Μπλε και η Κόκκινη Ομάδα.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής εν μέσω δίνης διαφωνιών και καυγάδων. Ξανά μανά φασαρία για την τουαλέτα, για τις ψήφους για την στοχοποίησή του από τους συμπαίκτες του. Η κόντρα κορυφώθηκε με σύγκρουση με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος τον κατηγόρησε πως «ένας άνθρωπος που ήρθε για να αγωνιστεί αν δεν μπορεί φεύγει, όπως έκανε και η Σοφία η οποία αποχώρησε. Εσύ δεν μπορείς και τώρα που είναι να ψηφιστείς τα γυρίζεις».

Η έκρηξη του Τριαντάφυλλου ακούστηκε ως την Ρόδο και άρχισε να εκτοξεύει χαρακτηρισμούς για τον συμπαίκτη του. «Βρε ύπουλε, βρε κακιασμένε ζηλιάρη» έλεγε ο ένας τραγουδιστής και ο άλλος ειρωνευόταν.

 

Καβγάδες και εντάσεις

Και κάπως έτσι καταλήξαμε και πάλι στην γνωστή επίκληση στον Ελληνικό λαό για τον οποίο οι παίκτες του ριάλιτι θεωρούν ότι τους παρακολουθεί σε ποσοστό 95%. «Δες τα ρε Ελλάδα όλα, δες τα»… και φυσικά η Ελλάδα δεν αποκρίθηκε στο «Τριανταφύλλιο αίτημα».

Οι καβγάδες συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση καθώς ο Κώστας Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο πως όχι μόνο δημιουργεί εντάσεις αλλά με το που ήρθαν οι Μπλε, τους είπε να πάνε στην αποθήκη και να πάρουν ό,τι θέλουν δίχως να πάρει άδεια από τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Κι εκεί που όλα έδειχναν κορύφωση, εμφανίστηκε και ο Αλέξης Παππάς με τους κουραστικούς μονολόγους, που ξεχειλίζουν θεωρία και λάθη και προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Τριαντάφυλλο κατηγορώντας τους συμπαίκτες του και κυρίως τον εκνευρισμένο ζαχαροπλάστη για να εισπράξει πληρωμένη απάντηση: «Δεν σε θέλω για γείτονα, ρε φίλε, αν είχα τέτοιο γείτονα στη ζωή θα είχα πουλήσει το σπίτι». Έπος και ταυτόχρονα μεγάλη και πικρή αλήθεια βγαλμένη από τη ζωή.

 

Κρεσέντο αυτοπεποίθησης από Αλέξη Παππά

Ο Aλέξης Παππάς στάθηκε μπροστά στην κάμερα και αυτοανακηρύχθηκε πρωταθλητής στον στίβο μάχης που λέγεται συζήτηση καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το στόμα και το μυαλό τα χρησιμοποιεί καλύτερα απ’ όλους. Συνεχίζοντας το κρεσέντο αυτοπεποίθησης μπολιασμένης με ταπεινότητα, τάχθηκε υπέρ Τριαντάφυλλου λέγοντας είναι «ο άνθρωπος που αποτυπώνει την αλήθεια με τον καλύτερο τρόπο» και πως είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης και γι’ αυτό δέχεται πόλεμο.

Η διαμάχη συνεχίστηκε ακόμη και λίγο πριν το αγώνισμα, όπου, αφού είπαν ό,τι είχαν να πουν, ακολούθησε κι ένα κατοστάρι μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Παπαδόπουλου προκειμένου ο πρώτος να αποδείξει ότι είναι δυνατός και ο δεύτερος ότι ο τραγουδιστής τούς δουλεύει ψιλό γαζί αλλά και  αποφεύγει να αγωνιστεί. Όπερ και εγένετο.

Πάντως ο Ντάφυ με τούτα και μ’ εκείνα δεν αγωνίστηκε…

 

Οι τρεις κόκκινοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η… ανηφόρα του «Ντάφυ»

Ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα του Survivor 4 και με τη βοήθεια του τηλεοπτικού κοινού θα δώσουν τη δική τους μάχη για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Ωστόσο από τους τρεις αυτός που τραβάει την δική του ανηφόρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής παραμένει απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα των κόκκινων και πλέον ότι και αν γίνει φταίει αυτός. Αγωνίζεται, φταίει που χάνει. Δεν αγωνίζεται, φταίει που δεν παίζει.

Οι εντάσεις στους κόκκινους ανέβηκαν πάλι όταν όλοι μαζί κάθισαν στη φωτιά και… έβαλαν στον στόχο πάλι τον Τριαντάφυλλο, ενώ μόλις μπλέχτηκε στην κουβέντα και ο Αλέξης Παππάς άρχισε το Show.

 

 

Το μόνο θετικό για τον «Ντάφυ» είναι ότι τώρα με την ένωση των δυο ομάδων υπάρχουν αντίπαλοι παίκτες που τον συμπαθούν και θα κάτσουν να τον ακούσουν και να τον συμβουλέψουν. Ένας από αυτούς είναι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έζησε την απομόνωση στην ομάδα του όταν πριν από λίγο καιρό είχε χαθεί στη ζούγκλα με τον Κρις Σταμούλη. Ο Τριαντάφυλλος φάνηκε πως είχε ενοχληθεί αρκετά από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του όταν χθες ξεκίνησε ζέσταμα για να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αγώνισμα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης και ξέσπασε μιλώντας με τον Αλέξη Παππά.

 

 

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για τη 2η ασυλία οι εντάσεις συνεχίστηκαν στους κόκκινους σε σύσκεψη για το αν θα αγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος.

 

 

Ο Ντάφυ… έριξε το γάντι στον Κώστα Παπαδόπουλο να κοντραριστούν στα ίσα σε ένα εκατοστάρι. Η παραγωγή αυτή τη φορά «έντυσε» μουσικά τον αγώνα με τον ύμνο του Βαγγέλη Παπαθανασίου «οι Δρόμοι της Φωτιάς». Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νικήσει τον συμπαίκτη του στην κούρσα της μιας ανάσας και μετά ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί σήμερα.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Ο Γιώργος Κόρομι συνέχισε να… πληγώνει τον πρώην φίλο του για τον τρόπο που έκανε χθες ζέσταμα. «Δεν γελάσαμε μόνοι εμείς, αλλά γέλασε όλο το πανελλήνιο και ο Άγιος Δομίνικος. Ήσουν ένας νέος Κωνσταντάρας» είπε ο Κόρο στον «Ντάφυ» και αυτόν τον προκάλεσε να βγει μαζί του στον… τάκο.

 

 

Στο στίβο μάχης οι δυο ομάδες έδωσαν σκληρό αγώνα και ήταν κοντά στο σκορ, με τους μπλε να κερδίζουν με 10-7, γιατί ήταν πιο συγκεντρωμένοι στον τελικό στόχο.

 

 

Τελικά ο Τριαντάφυλλος δεν αγωνίστηκε, οι κόκκινοι ούτε τώρα νίκησαν και ο τραγουδιστής είπε το παράπονο του στο νέο φίλο του, το κούτσουρο.

 

 

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν αποφάσισε να κάνει ότι και ο Άμλετ που μιλούσε με τη νεκροκεφαλή, με τον «Ντάφυ» να του εξηγεί τι τον οδήγησε στον μονόλογό του με το κούτσουρο.

 

 

Στο συμβούλιο οι κόκκινοι έριξαν 8 ψήφους στην Μαριάνθη Κάσδαγλη και για ακόμα μια φορά την έβγαλαν στον… τάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Η 29χρονη υποπλοίαρχος το περίμενε και εξήγησε τους λόγους, ενώ άφησε και αιχμές για την ομάδα της.

 

 

Ο Παύλος Γαλακτερός από την πλευρά του, ως ο παίκτης με την ατομική ασυλία, έπρεπε να υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εξήγησε ότι είναι μεταξύ Κώστα Παπαδόπουλου και Ελένης Χαμπέρη, επιλέγοντας την ξανθιά συμπαίκτριά του με αγωνιστικά κριτήρια.

 

 

Πηγή: protothema.gr