Κρούσματα κορωνοϊού, απουσίες, πρεμιέρες, ενδιαφέροντες καλεσμένοι και έντονο παρασκήνιο – Τι άλλο να ζητήσει η έρμη η τηλεόραση…

 

Την διεκδίκησαν πολλοί. Την κέρδισε ο ΣΚΑΪ. Η πορεία της απέδειξε ότι και μέλλον έχει και χώρος της αξίζει και ένα νέο πρόσωπο με ενδιαφέρον είναι. Σίγουρα θα πρέπει να χαλαρώσει είτε μιλάει είτε χορεύει. Δεν χρειάζεται να καταπίνεις λεξικά όταν μιλάς και αν αποφασίσεις να χορέψεις στο πλατό κάντο με την ψυχή σου και όχι σαν να σε κρατάνε με κλωστές δεξιά κι αριστερά μήπως και ξεφύγεις.

Έχει μέλλον η Ιωάννα Μαλέσκου και, όπως πληροφορείται η στήλη, επίσημα πλέον και επιβεβαιωμένα η σχέση της με τον ΣΚΑΪ θα παραμείνει θερμή και σταθερή. Η νεαρή παρουσιάστρια θα είναι στο κανάλι του Φαλήρου και την επόμενη σεζόν και όσα λέγονται και γράφονται περί μετακίνησης και μεταγραφής δεν έχουν βάση. Θα κάνει την εκπομπή της και όχι κάτι έξτρα, καθώς το κανάλι επιθυμεί να σταθεροποιηθεί και να έχει στοχοπροσήλωση σε κάτι, παρά να «σπαταλιέται» με πειραματισμούς.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

Προς το παρόν βέβαια απέχει, καθώς κάποιο κρούσμα covid 19 κρατά πολλές εκπομπές στον πάγο στον ΣΚΑΪ. Για αυτό και αύριο ούτε «Love it» με Μαλέσκου θα προβληθεί, ούτε «Καλό μεσημεράκι» με Νίκο Μουτσινά αλλά ούτε και η Δούκισσα Νομικού θα ομορφύνει τις οθόνες. Να πάνε όλα καλά και σύντομα να επιστρέψουν όλοι υγιείς.

 

 

Το τηλέφωνο χτυπά, αποκλειστικό ζητά. Ναι, λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Open βαφτίστηκε. Ο τίτλος της; «Δε γκραντμάδερ». Καλεσμένος – έκπληξη ο οποίος δεν δίνει συνεντεύξεις τηλεοπτικά; Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων πολλών και ιδιαίτερων.

Δικαίως παίρνουν το πρωτάθλημα οι «Αγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τον Μάρτιο, τις παρακολούθησαν, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, 1.695.000 τηλεθεατές. Οι γυναίκες «ψηφίζουν» τη σειρά σε ποσοστό 36,8%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 27,5%.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

 

Όσο για τα δελτία ειδήσεων; Όλοι πάντα κατά κάποιο τρόπο είναι πρώτοι. Κι επειδή είναι πολλοί και δεν χωράνε σε μία ταπεινή στήλη, αντί να βάζω ποσοστά και κατηγορίες στέλνω τους φιλικούς χαιρετισμούς μου και τα «συγχαρίκια» μου. Πάντα τέτοια!

Η στήλη δύο φράσεις δεν θέλει να ακούει και τις επισημαίνει προς γνώση και συμμόρφωση: «Αυτό, μην το γράψεις» και «Ποια είναι η απάντηση του κουίζ». Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, αγαπητοί.

Δώρο – κουιζάκι. Ποια είναι η ξανθιά παρουσιάστρια που αν και οι φήμες θέλουν το κανάλι να μην την επιθυμεί ιδιαιτέρως εκείνη έχει ήδη αποφασίσει να κουνήσει μαντήλι για αλλού και να τους κλείσει την πόρτα κατάμουτρα αιφνιδιάζοντάς τους; Δυνατό.

 

Πηγή: protothema.gr