Μεγάλη αμηχανία επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό με καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μίλησε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη συμμετοχή της στο Survivor 4. Ωστόσο, σύντομα, η κουβέντα εξελίχθηκε σε προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ανθή Σαλαγκούδη έφερε στο προσκήνιο ένα ρεπορτάζ του Πρωινού το οποίο υποστήριζε ότι η μητέρα της ως πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία ζητούσε υποστήριξη για την παραμονή της κόρης της στο ριάλιτι επιβίωσης και επηρέαζε την ψηφοφορία του Survivor.

Αρχικά, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Η μητέρα μου δεν είναι Πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε, αλλά δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πως συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;»!

Τότε η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Τώρα δε θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μη μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο».

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Η Ανθή Σαλαγκούδη της απάντησε: «Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου τηλέφωνο; Δεν είναι οργανωμένη.»!

Και η Φαίη Σκορδά συνέχισε: «Δεν είπα ότι είναι οργανωμένη. Δεν είχαν σταλεί καθόλου μηνύματα; Να ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες που ήταν σε συλλόγους να σε βοηθήσουν;»!

Η Ανθή Σαλαγκούδη τότε τόνισε: « Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του Make A Wish θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου.»!

Και η Φαίη Σκορδά ανέφερε: « Αν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά και όχι με τη λίστα ενός οργανισμού, θα το στήριζα. Αν είχα πέντε γνωστούς θα το στήριζα με κάθε τρόπο.»!

Μάλιστα η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να αναφέρει πώς δέχεται προσωπική επίθεση από την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση.»!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Και η Ανθή Σαλαγκούδη ξεκαθάρισε: «Δε σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση. Το ξεκαθάρισα αυτό για τον πατέρα μου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Και βγήκε και ο ίδιος ο πατέρας μου. Από εσάς το άκουσα αυτό με τα φιλανθρωπικά σωματεία.»!

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Πηγή: iefimerida.gr