Η νέα της ανάρτηση μετά το μπαράζ αρνητικών σχολίων που δέχτηκε στα social media – Ζήτησε να μην ασχολούνται μαζί της

 

Στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων για ακόμα μια φορά βρέθηκε η Μίνα Αρναούτη. Αφορμή για τη νέα «επίθεση» που δέχτηκε μέσα από τα social media στάθηκε η είδηση για τη νέα αγωγή που κατέθεσε κατά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, και με την οποία αξιώνει συνολικά 960.000 ευρώ.

«Υφίσταμαι επί πέντε έτη μέχρι σήμερα πογκρόμ χιλιάδων εξυβριστικών και προσβλητικών σχολίων εναντίον μου, ενώ παράλληλα δεχόμουν και απειλές για τη ζωή μου, από τρίτους, θαυμαστές του θανόντος, με συνέπεια να φοβάμαι για τη ζωή μου. Δέχτηκα μπούλινγκ όσο κανένας άλλος στη χώρα αυτή», εξήγησε στην αγωγή η γυναίκα που τραυματίστηκε στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Η Μίνα Αρναούτη μετά από αυτές τις εξελίξεις δέχεται αρνητικά και προσβλητικά σχόλια στα social media, κυρίως για τον τρόπο που βγάζει τα χρήματα της. Η ίδια με μακροσκελή ανάρτηση εξηγεί τι έχει κάνει στη ζωή της και πως έχει κερδίσει τα χρήματα της.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Αναλυτικά η ανάρτησή της

 

Προς δικαστες του facebook…
Εργάζομαι από 17 χρονων. Είχα αδεια εργασίας ανήλικου. Έπαιρνα απο 1200-1500 ευρω μισθο στα 17 μου..και ειχα ενσημα πριν ακόμα ενηλικιωθώ!
Ήμουν απ αυτά τα παιδιά που δουλεύαν και πήγαιναν σχολείο κ δεν ζητούσαν χρήματα απο κανέναν. Οσοι με γνωριζουν απο τοτε θα σας επιβεβαιώσουν οσα λεω. Δουλευα πολυ και μαλιστα ημουν τρομερά γρηγορη και καλή στη δουλειά μου. Όχι απλα μια γλάστρα!
Γύρω που βλέπω κοσμο να ζει με μικρά επιδόματα, λάλοι παλι άνεργοι επι χρονια δεν μπορούν να βρουν δουλειά, αλλοι εχουν ψυχολογικα με το παραμικρο,αλλοι τρωνε τις συνταξεις των δικων τους, αλλες παντρευτηκαν και εκαναν ενα μωρο και αυτη ειναι η μονη ιδιότητα τους στη ζωη κ ετσι νομίζουν κερδισαν κ τον σεβασμο , αλλοι εξαπατουν, αλλοι κλεβουν, αλλοι σκοτωνουν και τον πατερα τους για να κληρονομήσουν κ καπου εδω κι εγω που ολοι αυτοι χωρις καν να δουν τα ένσημα μου με αποκαλούν όπως με αποκαλούν! Χωρίς καν να με ξέρουν!
Ενώ δεν πήγα να κλέψω κανεναν!
Σε οτιδήποτε σε αυτη τη ζωη κανω χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου!
Ευτυχώς οσοι με ξέρουν , ξέρουν ποσο δούλευα και ποσο ικανή ήμουν! Εσεις μπορειτε απλα να με κοιτατε κ να σκεφτεστε τα χειροτερα μηπως νιωσετε καλυτερα με τους εαυτους σας!
Μην ασχολειστε με εμενα, ασχοληθειτε με οτιδηποτε θα βελτιωσει τη ζωη σας! Μηπως και κάποιοι εκτός απο σχολιαστές διαφόρων αναρτήσεων γίνεται κ κατι πιο σημαντικο !
Ξερετε οτι σε κανει χαρουμενο στα social δεν σε ωφελεί κ στην καθημερινοτητα σου και μιλαω γι αυτη τη μαυριλα που εχεις σπιτι σου κι όμως στο πληκτρολόγιο νιώθεις ενας μικρος δικαστής -Θεος!
Ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος…
Σας φιλάω γλυκα ..

 

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: protothema.gr