«Όταν σε αυτό το χώρο δεν γλείφεις το πληρώνει ακριβά», λέει η ηθοποιός που δεν μασάει τα λόγια της

 

Για όλα μίλησε η Μαρία Κορινθίου σε τηλεοπτική εκπομπή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς η εξωτερική της εμφάνιση έχει σταθεί εμπόδιο στη δουλειά της, στις live streaming παραστάσεις αλλά και στο φλερτ με τον Γιάννη Αϊβάζη.

 

Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες

Με ειλικρίνεια η Μαρία Κορινθίου παραδέχτηκε ότι η εξωτερική της εμφάνιση στη δουλειά της έχει φέρει εμπόδια: «Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο. Δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Κακώς! Όταν λειτουργείς ως μονάδα σε αυτό το χώρο από τα 24 και δεν σε βοηθάει κανένας, ούτε έχεις πλάτες, ούτε γλείφεις, ούτε είσαι σε κλίκες το πληρώνεις το τίμημα και πάρα πολύ ακριβά».

 

Εγώ δεν έκανα ποτέ δουλειά για τα χρήματα

H ηθοποιός αναφέρθηκε και στις παραστάσεις live streaming αλλά και για τους λόγους που τις έκανε: «Θεωρώ το live streaming είναι απλά έσχατη ανάγκη για βιοποριστικούς λόγους. Και μένα μου είπαν να κάνω το Τζόρνταν live streaming αλλά αρνήθηκα. Εγώ δεν έκανα ποτέ δουλειά για τα χρήματα. Αν θεωρούσα ότι έκανα κάτι λάθος, έφευγα. Θα μπορούσα να είχα κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα».

Διαβάστε επίσης  Βγαίνει από τη φυλακή ο Γιώργος Στρατάκης – Έκλαψαν οι δικοί του άνθρωποι στο δικαστήριο

 

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Μιλώντας για το το φλερτ με τον Γιάννη Αΐβάζη λέει: «Για τον Γιάννη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, εγώ ήμουν πιο δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ! Είμαι και τέτοιος άνθρωπος εγώ. Με έβαλε στη διαδικασία να μου γυρίσει το κεφάλι, να τον κοιτάξω από πάνω μέχρι κάτω και να πω ότι ίσως και να αξίζει».

 

 

Πηγή: protothema.gr