Διανύουν την καλύτερη εβδομάδα

 

Είναι η εποχή του Κριού. Αν η ενέργεια είναι πιο έντονη, οι ρυθμοί πιο δυνατοί και υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που σε ενεργοποιεί, τότε ξέρεις ότι όλα οφείλονται στο γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Ήλιος υψώνεται ενώ ο Κριός δίνει ζωή στη δύναμή του.

Αυτή η εποχή σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, πάθος, θάρρος και την θέληση να νικήσεις. Έπειτα από έναν μεγάλο και αργό χειμώνα, έρχεται η εποχή της άνοιξης για να σε φροντίσει σε μία διαδικασία αναγέννησης. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε μπορείς να περιμένεις καλά πράγματα αυτή τη βδομάδα.

 

zodia chillin

Κριός

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει μόνο με εσένα. Έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα του ποια είσαι κα που πας. Πέρνα τον χρόνο σου αφήνοντας πίσω σου τις οπτικές που δεν σου κάνουν και αποδέξου το θάρρος που χρειάζεται να είσαι ο εαυτός σου, ανεξάρτητα με το τι σκέφτονται οι άλλοι. Τα όνειρά σου είναι ζωντανά αυτή την εβδομάδα και φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς και θα κάνεις πραγματικότητά αυτά που θες.

Διαβάστε επίσης  3 κοκτέιλ αφιερωμένα στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο

 

Λέων

Δεν υπάρχει κάποιος να λέει που θα φτάσεις και αυτό κάνει το ταξίδι ενδιαφέρον. Αυθόρμητες ευκαιρίες θα σε οδηγήσουν στον τωρινό εαυτό σου με την πιθανότητα ν’ αλλάξεις τροχιά. Οι δρόμο είναι ανοιχτοί, τα εμπόδια φεύγουν από τη μέση και εσύ είσαι στο χείλος εμπειριών που θα ανοίξουν το μυαλό σου με πάρα πολλούς τρόπους.

 

Τοξότης

Αν δεν είσαι ήδη ερωτευμένη, ίσως ερωτευτείς αυτή τη βδομάδα. Η ενέργεια γύρω είναι τόσο ρομαντική και ονειροπόλα που μπορεί να σε χτυπήσει το βέλος του έρωτα. Μπορεί να τσιμπηθείς με κάποιον και απλά να απολαύσεις τη χαρά του να βρίσκεις έναν άνθρωπο που σε ταρακουνάει. Αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτή η εβδομάδα μπορεί να μοιάζει συναρπαστική.

 

Πηγή: marieclaire.gr