Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για την αποψινή επεισοδιακή αποχώρηση

 

Οι τόνοι στο Survivor έχουν ανέβει επικίνδυνα και κάθε επεισόδιο είναι πιο εκρηκτικό από το προηγούμενο. Στο αποψινό επεισόδιο ένας παίκτης θα αποχωρήσει καθώς στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου Κόκκινοι και Μπλε.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor ηττήθηκε η Μπλε ομάδα και οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και πάλι τον παίκτη εκείνον που θεωρούσαν τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα.

Σε αυτή την ψηφοφορία δεν μπορούσε να ψηφιστεί ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και ο ίδιος θα έπρεπε να αποφασίσει για τον τρίτο υποψήφιο. Το ίδιο θα έκανε για την Κόκκινη ομάδα ο Ηλίας Μπόγδανος.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Τριαντάφυλλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό της Χριστίνας. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Κόρομι αποφάσισε να «δώσει» τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος τον Αλέξη Παππά!

Διαβάστε επίσης  Ξέρεις πόσο χρόνο περνάς στο κινητό σου;

Υποψήφιοι, λοιπόν, προς αποχώρηση από το αποψινό Survivor είναι οι: Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς. Ποιος φεύγει;

 

 

Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο, ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε φυσικά να αποκαλύψει το όνομα. «Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει», είπε αρχικά.

Στην πορεία, όμως, ο Γιώργος έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψε. Αφού είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού πως «Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό». Πρόσθεσε στη συνέχεια πως: «Έφυγε με καντήλια, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15».

 

 

Πηγή: protothema.gr