Με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και παρά τις αντιξοότητες και της φετινής χρονιάς, μια νέα συνεργασία ήρθε να προστεθεί για το www.thegreeks.com μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης καταλυμάτων www.hotelsrsv.com

 

Το www.hotelsrsv.com δημιουργήθηκε για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση κρατήσεων καταλυμάτων, και να υποστηρίξει τις πωλήσεις τόσο του www.thegreeks.com όσο και του www.18-24.gr.

Σειρά λοιπόν στις πολύ σημαντικές συνεργασίες πήρε ο όμιλος ξενοδοχείων ΕλΙΑ με 17 μονάδες εξαιρετικής ποιότητας στην Κρήτη.

«Η συνεργασία μας με τον όμιλο, δίνει νέα ώθηση στην προορισμό Κρήτη, αφού τα τελευταία χρόνια βασική μας επιδίωξη ήταν να αναπτυχθούμε περισσότερο στον προορισμό. Μας ενδιαφέρει τόσο για την ελληνική αγορά, αλλά και για το κομμάτι του incoming που θέλουμε να αναπτύξουμε από δω και πέρα. Στόχος μας είναι να επενδύσουμε σε αυτή την κατεύθυνση μέσω συνεργασιών, αλλά κι εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που δημιουργούνται, όπως η δημιουργία βάσης στα Χανιά της Ryanair αλλά κι η επικείμενη συνεργασία στο κομμάτι της ακτοπλοΐας, που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικά πακέτα για τους πελάτες μας», αναφέρει ο CEO της πλατφόρμας Γιώργος Καρανάσιος.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Ο όμιλος μας αποτελείται από 17 ξενοδοχειακές μονάδες, 10 πολυτελή διαμερίσματα στα Χανιά, καθώς κι ένα ακόμη ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, το Εlia Ermou.

Στον όμιλο μας προσφέρουμε διαμονή για κάθε γούστο και κάθε κατηγορία. Χαρακτηριστικό μας η στόχευση προσωποποιημένων διακοπών, η άνεση κι η μοναδικότητα των εμπειριών.

Παρά τις αντιξοότητες της εποχής, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη συνεργασίας με το Thegreeks.com. Με σεβασμό προς του φιλοξενούμενους μας, πιστεύουμε ότι θα προσθέσουμε στο ενεργητικό μας μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία.

Ακόμη και με την πανδημία, η προσπάθεια στο χώρο των Online Travel Agencies που ξεκίνησε με το νεανικό www.18-24.gr επεκτείνεται, με τη δημιουργία του www.thegreeks.com αλλά και το www.hotelsrsv.com που ανοίγει νέες δυνατότητες στην διαχείριση των καταλυμάτων. Στην κοινή πλατφόρμα έχουν εγγραφεί περισσότερα από 3.000 ξενοδοχεία, αλλά και μικρότερες μονάδες, με στόχο η “πρώτη ύλη” να ξεπεράσει τα 10.000 properties μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Πηγή: reader.gr