Θα δοκιμαστούν σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γλυκό πιάτο, ενός pastry chef νέας γενιάς

 

Η ημέρα της ψηφοφορίας είναι πάντα μια άβολη στιγμή για τους παίκτες του MasterChef. Όλοι καλούνται να αναλάβουν την ευθύνη, που τους αναλογεί, για την ήττα. Μοναδικός «ασφαλής», ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος κέρδισε, την πιο κατάλληλη στιγμή, την ασυλία.

Τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Παναγιώτης Τζαμαλής (ή «Τζαμάλ» όπως τον αποκαλούν πλέον στο σπίτι), ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η Μαρία Λαζαρίδου, θα μπουν στη δοκιμασία της ψηφοφορίας.

Από εκεί, θα προκύψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα δοκιμαστούν σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γλυκό πιάτο, ενός pastry chef νέας γενιάς, του Μαρίνου Κοσμά.

Με ένα πιάτο, που μοιάζει ακατόρθωτο να γίνει ακόμα και από επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, οι τρεις τους θα πρέπει να κρύψουν, όσο πιο βαθιά γίνεται, τον συναισθηματικό δεσμό, που τους ενώνει και να μαγειρέψουν σαν να είναι η τελευταία τους φορά.

Διαβάστε επίσης  Απόψε και αύριο η πρώτη υπερ-πανσέληνος του 2021

Η βραδιά κλείνει με μια αποχώρηση, που προκαλεί σε όλους έντονα συναισθήματα και κάνει κάποιους να αναρωτιούνται πόσο τυχεροί ή πραγματικά ικανοί έχουν σταθεί μέσα στον διαγωνισμό.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr