Είναι και πάλι πιο Mega από ποτέ, αφού κάνει συνεχώς κινήσεις το κανάλι για να αυξήσει τη θέση του ανάμεσα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό με τα άλλα κανάλια.

 

Πρώτα ήταν η σειρά Σιωπηλός Δρόμος που υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, οι δημιουργοί της σειράς Άγριες Μέλισσες. Μετά ήρθε η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γεωργίου για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κι εκεί που θα έλεγε κανείς ότι η Ελένη Μενεγάκη αποτέλεσε την κόρυφωση της στελέχωσης του προγράμματος στο Mega, ήρθε η ανακοίνωση της επιστροφής και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τα τελευταία 10 χρόνια ο ηθοποιός είχε κινηθεί κυρίως κινηματογραφικά και ζούσε στην Αμερική με σκοπό να συλλέξει ιδέες και να μάθει περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα πια να κάνει, δηλαδή τη σκηνοθεσία κινηματογραφικού ύφους. Η επαφή του με την τηλεόραση είχε από καιρό σκουριάσει, όμως έρχεται τώρα το Mega για να τον κάνει να επανέλθει και να γράψει μια νέα σειρά.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που φερόταν να είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για τη σειρά που γράφει, συμφώνησε τελικά με το Mega και τα Χριστούγεννα του 2021 θα δούμε τη σειρά του να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι και να προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση.

 

 

Πηγή: reader.gr