Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η ακύρωση του Eject Festival

 

Όταν πέρσι, τέτοια εποχή, ανακοινώνονταν οι πρώτες ακυρώσεις των μεγάλων ξένων συναυλιών, ήμασταν σχεδόν βέβαιοι πως το καλοκαίρι του 2021 η συναυλιακή δράση θα έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Η εξέλιξη της πανδημίας ωστόσο ανέτρεψε αυτή την προσδοκία με αποτέλεσμα να ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη άνυδρο, από πλευράς ξένων συναυλιών τουλάχιστον, καλοκαίρι. Το χορό των ακυρώσεων άνοιξε σήμερα το Eject Festival, που επρόκειτο να φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τους Red Hot Chilli Peppers, ανακοινώνοντας την μεταφορά του προγράμματός του για του χρόνου.

 

Αναβάλλεται για τον Ιούλιο του 2022 η συναυλία των Red Hot Chilli Peppers

 

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσσάρεστη θέση να προχωρήσουμε στην ακύρωση του Eject Festival για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύουμε για διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύση» αναφέρουν οι διοργανωτές στην επίσημη ανακοίνωσή τους ενώ ενημερώνουν πως όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την διοργάνωση του 2022 ή να τα ανταλλάξουν, από τις 7 Ιουνίου κι έπειτα, με voucher ίδιας αξίας το οποίο θα τους εξασφαλίζει την είσοδο σε οποιαδήποτε μελλοντική συναυλία της ίδιας εταιρείας.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Oi Judas Priest ακύρωσαν όλη την ευρωπαϊκή περιοδεία που είχαν προγραμματίσει για το φετινό καλοκαίρι

 

Στο μεταξύ την ακύρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας του λόγω της πανδημίας ανακοίνωσε και το δημοφιλές χαρντ ροκ συγκρότημα Judas Priest οι οποίοι επρόκειτο να παίξουν το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Release Festival. H νέα ημερομηνία της συναυλίας τους είναι η 15η Ιουλίου του 2022 και τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά. Αντίστοιχες ακυρώσεις αναμένουμε και για τις υπόλοιπες μεγάλες ξένες συναυλίες, όλες περσινές που αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού,καθώς, όπως ήταν αναμενόμενο, η συναυλιακή αγορά φέτος, σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν κινήθηκε σχεδόν καθόλου.

 

Βέβαιη θεωρείται και η ακύρωση της συναυλίας των Deep Purple στο Rockwave Festival

 

Παρότι λοιπόν δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις θεωρείται βέβαιο ότι θα ακυρωθεί και το Rockwave Festival 2021, με πρωταγωνιστές τους Deep Purple και τους Opeth ενώ αναβολή για το καλοκαίρι του 2022 αναμένεται να πάρει και η πολυαναμενόμενη συναυλία της Σελίν Ντιόν στην Αθήνα που είχε προγραμματιστεί από πέρσι.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Προς δεύτερη αναβολή οδεύει ολοταχώς η συναυλία της Σελίν Ντιόν στην Αθήνα

 

Πηγή: protothema.gr