Η Πωλίνα Αγγελάκη συνεχίζει να μας εκπλήσσει!
Την είδαμε πρώτη φορά στο Deal που κατατρόπωσε τον τραπεζίτη και έφυγε με 22.000 ευρώ, την αμέσως επόμενη ημέρα έκανε το πέρασμα της από το πρωινό του alpha με την Τσιμτσιλή «Happy day». Όπου περνούσε άφηνε ερωτηματικά. Για αυτό και εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της για να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το γλυκό πλάσμα.


Πωλίνα μου πες μας λίγα λόγια για εσένα
Με λένε Πωλίνα και είμαι από τα Χανιά της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια μένω στην Αθήνα και σπουδάζω Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης. Όνειρο μου όμως είναι να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός. Είμαι πολύ δοτική και δυναμική σαν άνθρωπος για αυτό και δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πάντα με χαμόγελο και ψάχνω να βρω την θετική πλευρά σε κάθε κατάσταση. Είμαι γεμάτη αυτοπεποίθηση, κυνηγάω τα όνειρα μου και θα κατακτήσω όσα με κάνουν ευτυχισμένη. Βέβαια αυτήν την δύναμη την αντλώ από την υπέροχη οικογένεια μου που με μεγάλωσε με τον καλύτερο τρόπο και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Σε είδαμε στο Deal σε μία σαρωτική εμφάνιση και εκεί ακούσαμε πρώτη φορά τα όνειρα σου για την υποκριτική. Μας κρύβεις κάποια έκπληξη?
Το μέλλον είναι γεμάτο εκπλήξεις. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα εμφανιστώ στο «Έρωτας με διαφορά» στο Star. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα. Συμμετέχω όμως σε κάποια γυρίσματα ως βοηθητικός και κυνηγάω τις νέες ευκαιρίες.


Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου? Ποια τα σχέδια σου?
Επόμενος στόχος μου είναι η εισαγωγή μου σε δραματική σχολή το Σεπτέμβρη. Μεγάλο μου όνειρο είναι το Εθνικό Θέατρο για το οποίο και χρειάζεται σωστή καθοδήγηση και προετοιμασία.

Θα ήθελες να πεις κάτι στα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα με πολλά όνειρα αλλά σε μία περίοδο πανδημίας?
Να πιστεύουν στον εαυτό τους ακόμα και όταν κανένας άλλος δεν πιστεύει σε αυτούς και να κυνηγάνε τα όνειρα τους και αυτά που τους κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους χωρίς να χάνουν χρόνο. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Για αυτό επιμένω να παραμένουν θετικοί σε κάθε κατάσταση και στην κακία να απαντούν με καλοσύνη. Να παίρνουν ρίσκα γιατί μέσα από αυτά η κερδίζουν η μαθαίνουν.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

interview by https://www.facebook.com/iro.papadaki

For http://chilloutnews.gr