Στο Twitter αποθεώθηκε ο Κόρομι που σήκωσε 170 κιλά, αλλά σχολιάστηκε και η επικινδυνότητα του αγωνίσματος

 

Ο Γιώργος Λιανός το είχε πει, πως το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο, σκληρό και απαιτητικό από όλα τα προηγούμενα. Η αλήθεια είναι πως όσο προχωράμε προς την τελική ευθεία οι παίκτες που έχουν απομείνει εκτός από την πείνα που είναι ο μόνιμος αντίπαλός τους υποβάλλονται και σε σκληρές δοκιμασίες.

Αυτή τη φορά οι παίκτες κλήθηκαν με φόντο το έπαθλο του φαγητού να βγάλουν εις πέρας μια ιδιαίτερη και επικίνδυνη δοκιμασία. Θα έπρεπε να σηκώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά στους ώμους τους, κάτι που απαιτεί τεχνική και προπόνηση για να μην τραυματιστούν.

 

 

Σάλος στο Twitter

Η δοκιμασία αυτή προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του twitter καθώς όπως παρατήρησαν τέτοιες δοκιμασίες είναι επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Μάλιστα υπήρξαν ακόμα και χαρακτηρισμοί όπως «βασανιστήρια» για το αγώνισμα και η παραγωγή επικρίθηκε σφοδρά.

 

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 793: Τo Street Food Festival σε περιμένει!

Γιώργος Κόρομι: Σύγχρονος Άτλαντας με 170 κιλά στους ώμους

 

Οι άνδρες των Μπλε και των Κόκκινων ξεπέρασαν τα 110 κιλά, με τον Κόρομι να σηκώνει 170 κιλά κάνοντας ρεκόρ!

Μάλιστα ο Κόρομι απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για τη δύναμή του.

Η δοκιμασία με τα κιλά στους ώμους έκανε σε μια νύχτα σταρ τον Γιώργο Κόρομι. Ο παίκτης που αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι κατάφερε να γίνει trend στο Twitter, μετά το χτεσινό αγώνισμα.

Ο «Κόρο» είναι ο παίκτης που έχει καταφέρει από την αρχή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Σαν σύγχρονος Άτλαντας κατάφερε να σηκώσει 170 κιλά.

Ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν φάνηκε να καταλαβαίνει τίποτα, όσα κιλά κι αν σήκωνε, παρά το γεγονός πως οι συναγωνιστές του, όπως ο Σάκης ή ο Ηλίας έδειχναν να υποφέρουν στην προσπάθειά τους να σηκώσουν αυτό το βάρος.

Το Twitter όπως ήταν αναμενόμενο τον αποθέωσε….

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 794: Nemesis...αυτό πρέπει να το ζήσεις!

Η Μαριαλένα παραλίγο να τραυματίσει τον αυχένα της και να λυγίζει στα 80 κιλά. Μάλιστα πισωπάτησε αφήνοντας το βάρος και χρειάστηκε να τη δει γιατρός.

Το ίδιο έπαθε και η Ελένη Χαμπέρη που επίσης ζαλίστηκε.

Πολύ σκληρός αποδείχτηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος έναντι του Σάκη σηκώνοντας 130 κιλά και παίρνοντας τη νίκη.

Ο Νίκος Μπάρτζης όμως έκανε ρεκόρ σηκώνοντας 140 κιλά και εξουθενώνοντας τον Αλέξη Παππά.

Η συγκινητική αγκαλιά Κόρο – Ηλία

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη από το twitter είχε πάλι πρωταγωνιστή τον Κόρο για έναν ακόμη λόγο. Ο παίκτης, αφού κέρδισε τη «μάχη» στο αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε, αντί να πανηγυρίσει για την νίκη του, έτρεξε και αγκάλιασε τον Ηλία Μπόγδανο. Έναν παίκτη με τον οποίο ήρθε πάρα πολύ κοντά και έχτισε μια αληθινή φιλία, παρά το ότι η παραγωγή τους «χώρισε» και τους έβαλε σε αντίπαλες ομάδες.

 

Ο εναγκαλισμός Κόρο με Ηλία μετά την αναμέτρησή τους αποθεώθηκε στο Twitter

 

 

 

Διαβάστε επίσης  5 χρόνια Ψητοπωλείο “Γρήγορος” στα Χανιά!
Πηγή: protothema.gr