Ο Αλέξης Παππάς έχτισε μια περσόνα μέσα στο Survivor, η οποία όχι μόνο του εξασφάλισε παραπάνω διαμονή και χρήματα, αλλά του εξασφαλίζει και πλούσιο μέλλον

 

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει, ο Αλέξης Παππάς ενδεχομένως διάγει τις τελευταίες του ώρες στον Άγιο Δομίνικο, αφού θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το Survivor στο βραδινό επεισόδιο. Αν θεωρήσουμε ότι ευσταθεί το ποσό που λέγεται ότι παίρνει ανά εβδομάδα, τότε θα βγει από το παιχνίδι με ένα ποσό κοντά στα 85 χιλιάρικα.

Είναι σίγουρα ένα ποσό που δεν θα το έβρισκε με τίποτα ως ηθοποιός για ένα διάστημα 4 μηνών, είναι όμως ένα ποσό που μπορεί να αποδειχτεί μικρότερο σε σχέση με αυτά που θα πάρει για τις προτάσεις που του ετοιμάζουν δύο κανάλια.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε από την Έλενα Πολυκάρπου, ο Αλέξης Παππάς προβάλλει ως φαβορί αυτή τη στιγμή στο μυαλό των ανθρώπων του Alpha για τη δεύτερη σεζόν του Bachelor. Παρόλο που δεν είναι εφικτό να του γίνει πρόταση, υπάρχουν σίγουρα τρόποι να βολιδοσκοπηθεί η διάθεση μέχρι να επιστρέψει από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Εκτός από το Bachelor όμως, υπάρχει στο πλάνο και ο ΣΚΑΪ. Για την ακρίβεια, υπάρχει πρώτα ο ΣΚΑΪ, αφού κάθε παίκτης του Survivor έχει υπογράψει 9μηνο συμβόλαιο με την Acun Medya και ο πρώτος λόγος ανήκει σε αυτούς τους δύο. Λέει λοιπόν το ρεπορτάζ της Πολυκάρπου και του Γκουντάρα πως έχει γραφτεί ένα σίριαλ, όπου υπάρχει ρόλος ενός πολύ κακού και γι΄αυτό οραματίζονται τον Αλέξη Παππά. Στην ουσία, αυτή θα είναι μια άμεση κεφαλαιοποίηση της εικόνας που βγάζει ο Παππάς στο Survivor.

 

 

Πηγή: reader.gr