H νέα τάση στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι είναι λίγο ανάποδη.

 

Αν και λόγω της πανδημίας οι καλοκαιρινές διακοπές και τα μπάνια στη θάλασσα φαίνονται πλέον mission impossible, οι Καρντάσιανς έφεραν μια νέα μόδα στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2021. Οι φωτογραφίες τους στα social media με τα σέξι μπικίνι τους έκαναν όλα τα it girls να φοράνε το πάνω μέρος του μπικίνι τους με ανάποδη φορά.

Κάιλι και Κένταλ Τζένερ, Κόρτνεϊ και Κιμ Καρντάσιαν δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από τα μπάνια τους σε εξωτικές παραλίες και φέρνουν την επόμενη τάση στα μπικίνι, η οποία λέγεται «upside down bikini».

Η νέα μόδα που θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι στις παραλίες είναι οι γυναίκες να φοράνε ανάποδα το σουτιέν από το μπικίνι τους. Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό μαγιό «τριγωνάκι», το ανάποδο μπικίνι τονίζει περισσότερο το ντεκολτέ κι αφήνει πιο εκτεθειμένο το στήθος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ? (@kyliejenner)

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σέξι και πολλά κορίτσια περιμένουν να λήξει η καραντίνα για να φορέσουν το μπικίνι τους ανάποδα στις παραλίες και στις πισίνες.

 

 

Εκτός από το «upside down bikini» που έφεραν οι αδελφές Καρντάσιανς, ένα ακόμα trend κυκλοφορεί χάρη στο Tik Tok. Τα κορίτσια της μόδας έχουν βρει ένα ιδιαίτερο τρικ να φορούν το κάτω μέρος του μαγιό στο πάνω μέρος. Σας μπερδέψαμε λίγο;

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

 

Ο νέος τρόπος να αξιοποιήσουμε το κάτω μέρος του μπικίνι μας έχει γίνει ήδη viral.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

 

Όμως, αυτή η τάση δεν είναι νέα. Ξεκίνησε το 2018 από την Ιταλίδα Valentina Fradegrada, η οποία έχει γυρίσει και αρκετά video-tutorial, δείχνοντας αναλυτικά πώς μπορεί ένα απλό μαγιό να γίνει upside-down.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, η νέα τάση χάρη στο Tik Tok λέγεται «underwear tops» και μπορούμε να βάλουμε το κάτω μέρος του μπικίνι μας στο πάνω μέρος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι έναν κόμπο στη μέση του μπικίνι.

 

@grasieletommazoniLet’s see how to transform you bikini bottom in a Top ? #versalite #gtommbeachwear #bikini #beachwear #swimwear #top♬ Sunflower (From “Spider-Man: Into the Spider-Verse”) – Original Soundtrack

 

@tuccaswimThe Bikini with an interchangeable bikini top & bottom by Tucca Swim ? #viral #fyp #ukfashion #swimwear #bikini #fypsounds #sustainable #shop #style♬ Sweet Melody – Little Mix

 

Υπάρχει όμως και ένας ακόμη τρόπος:

 

 

 

 

Πηγή: bovary.gr