Εκατοντάδες tweets στο hashtag #Eleni_natasa – Τι είπε η Μενεγάκη γιατην εκπομπή της στο Mega αλλά και τον «αντρούλη» της

 

Το μουσικό πάρτι ξεκίνησε από το Σάββατο και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο λόγος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελένη Μενεγάκη οι οποίες «βρέθηκαν» στο Instagram προκαλώντας ενθουσιασμό σε όσους τους παρακολούθησαν.

Οι κουμπάρες δεν ήταν μόνες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Από τη μια η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο και από την άλλη η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Χιλιάδες χρήστες του Ιnstagram συντονίστηκαν και παρακολούθησαν την διαδικτυακή συνάντηση τους. Και οι δύο ήταν σπορ ντυμένες και με ελάχιστο μακιγιάζ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

 

Η χημεία μεταξύ τους είναι γνωστή και δεν σταμάτησαν λεπτό η μια να πειράζει την άλλη. Η Ελένη ζητούσε από την κουμπάρα της να της τραγουδά μερικά από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

Όμως η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε εκεί καθώς ζήτησε να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Πέτρο Ιακωβίδη και ρώτησε την κουμπάρα της αν ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση. Η ερώτηση αυτή έκανε τον Πέτρο Ιακωβίδη να «πνιγεί» με το ποτό του και την Νατάσα Θεοδωρίδου να ξεσπάσει σε γέλια χωρίς να δώσουν όμως απάντηση.

Στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε και μια αποκάλυψη για ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Ελένης Μενεγάκη, το «Φεγγάρι μου». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν χρόνια όταν είχε βγάλει το τραγούδι, η Ελένη είχε πάει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε και με πολύ νάζι της είχε ζητήσει να πάρει ένα πρόσωπο τηλέφωνο και να πει αυτό το τραγούδι. Έτσι και έγινε.

 

 

Οι αναφορές στο Mega και τη νέα εκπομπή

Από την κουβέντα τους ωστόσο δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αναφορές στη μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως η εκπομπή της θα βγει νωρίς, συγκριτικά με τις άλλες χρονιές που έκανε πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη, ενώ επεσήμανε πως …μαζεύουν κόσμο για να τη στελεχώσει.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ζήτησε από την Ελένη την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής της να έχει πολλή μουσική και τραγούδι. Η ίδια μάλιστα της έδωσε τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής λέγοντας πόσο ανυπομονεί για αυτή της την επιστροφή.

Ο χορός και η διασκέδαση χτύπησαν κόκκινο…

 

Η αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο

Λίγο πριν το κλείσιμο του live, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε μάλιστα και στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο σύζυγός της έλειπε στην Άνδρο και για αυτό δεν εμφανίστηκε στο Instagram live.

«Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι εδώ απόψε. Είναι στην Άνδρο. Πολύ θα το γλένταγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

 

 

To twitter πήρε φωτιά

Όπως ήταν αναμενόμενο και το twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργούν το hashtag #Eleni_natasa.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!
Πηγή: protothema.gr