Πιο αδυνατισμένη από ποτέ φαίνεται στη νέα της ανάρτηση στο Instagram η παρουσιάστρια και μοντέλο, όπου ποζάρει φορώντας μπικίνι

 

Ως μοντέλο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φροντίζει διαρκώς το σώμα της και προσπαθεί να διατηρείται σε συγκεκριμένα κιλά και να έχει μια συγκεκριμένη εικόνα που θα διευκολύνει το επαγγελματικό της κομμάτι και θα της φέρνει περισσότερες συνεργασίες. Αυτή είναι, φανταζόμαστε, η λογική πάνω στην οποία κινείται ένα μοντέλο και δη εκείνη που είναι η πλέον δημοφιλής.

Βέβαια, με τη δημοσιότητα που της έδωσε το GNTM, ακόμα κι αν το κανονικό μόντελινγκ δεν της έφερνε έσοδα, δε θα είχε καμία δυσκολία να ασχοληθεί με το μόντελινγκ διαφημίσεων, όπου εκεί παίζουν ρόλο άλλα πράγματα και όχι τόσο πολύ το σώμα.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα στο μυαλό, οι φωτογραφίες που ανάρτησε την Τρίτη στο Instagram στο πλαίσιο εμπορικής συνεργασίας της με γνωστή επωνυμία μαγιό, προκαλούν κάποια ερωτηματικά.

Η Ηλιάνα φοράει σε δύο φωτογραφίες διαφορετικά μπικίνι κι ενώ στην πρώτη είναι όλα όπως τα περιμέναμε, στη δεύτερη που ποζάρει γονατιστή και με προφίλ, το μάτι πέφτει στη μέση και την κοιλιά της που μοιάζουν φουλ αδυνατισμένα, οπότε το ερώτημα είναι αν έχει όντως τόσο αδύνατη μέση ή αν πρόκειται για οφθαλμαπάτη που προκαλεί κάποιο φίλτρο ή κάποιο photoshop.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει αψεγάδιαστη και αν σε κάτι αξίζει κανείς να εστιάσει, είναι στην έκφραση του προσώπου της στην πρώτη φωτογραφία που είναι ο ορισμός της σαγήνης.

 

 

Πηγή: reader.gr