Η απίστευτη ιστορία του 27χρονου Βλάντισλαβ Ιβάνοφ έγινε… viral – Παρακαλούσε το κοινό να τον διώξει κι εκείνοι τον ψήφιζαν όλο και πιο πολύ!

 

Ένας Ρώσος, ονόματι Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, ο οποίος μπήκε «κατά λάθος» σε ένα κινέζικο ριάλιτι για boy bands, κατάφερε να αποχωρήσει έπειτα από τρεις μήνες, κατά τους οποίους… παρακαλούσε το κοινό να τον ψηφίσει προς αποχώρηση.

Ο 27χρονος αποκάλυψε πως αρχικά είχε προσχωρήσει στο ριάλιτι ως μεταφραστής, δεδομένου ότι γνωρίζει πολύ καλά την κινέζικη γλώσσα. Έπειτα, όμως, όταν οι σκηνοθέτες τoν είδαν, τoν θεώρησαν εμφανίσιμο και του πρότειναν, αντί για μεταφραστής, να συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενος παίκτης. «Ρώτησαν αν ήθελα να δοκιμάσω μία νέα ζωή και μού έδωσαν το συμβόλαιο», λέει ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ.

 

 

Αμέσως, όμως, μετάνιωσε για την απόφασή του και όταν ζήτησε να φύγει από το ριάλιτι, οι υπεύθυνοι παραγωγής τού εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, έως ότου να λήξει το συμβόλαιό του ή να τον ψηφίσει ο κόσμος προς αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Chania: Ετοιμαστέιτε για "FOOD GAMES" by ΣΥΝΚΑ!

Ενώ, λοιπόν, έκανε κάθε τι, προκειμένου να μην λάβει την στήριξη του κοινού, από το να εμφανίζεται στην σκηνή με μετριότατες ερμηνείες μέχρι και να παρακαλάει τον κόσμο να μην τον ψηφίζει, οι πράξεις του είχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Η στήριξη του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, ενώ κατάφερε να τον κρατήσει στο ριάλιτι σόου εώς και 3 μήνες.

 

 

Ο ίδιος έλεγε στις δηλώσεις του στον αέρα της εκπομπής: «Μη με αγαπάτε, δεν έχει αποτέλεσμα» ή «Δεν είναι το όνειρο μου να γίνω μέλος σε ένα boy band, δεν ξέρω να τραγουδάω ούτε να χορεύω».

Ευτυχώς για εκείνον, οι προσευχές του εισακούστηκαν και κατάφερε να μην συγκεντρώσει τις ίδιες θετικές ψήφους το προηγούμενο Σάββατο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κινέζικο ριάλιτι.

Προφανώς, η περίπτωση του είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, που ακόμα και η ρωσική πρεσβεία στην Κίνα γνώριζε για την εμπειρία του “άτυχου” Βλάντισλαβ Ιβάνοφ και σχολίασε στο Twitter: «Συγχαρητήρια, καλή ξεκούραση» κάτω από ένα hashtag του Weibo σχετικό με την αποχώρηση του.

Διαβάστε επίσης  Issue 794

 

Πηγή: protothema.gr