Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τζέιμς έφερνε μόνο νίκες ή έκανε μια ήττα κάθε 4 ή 5 παιχνίδια κι αυτό τον είχε φέρει στην πρώτη θέση

 

Όσο υπήρχε μέσα στο παιχνίδι ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Τζέιμς Καφετζής είχε τον κρυπτονίτη του. Ήταν ο μόνος παίκτης που τον οδηγούσε σε ήττα πού και που. Με όλους τους υπόλοιπους που είχε παίξει, η πιθανότητα να χάσει ήταν απειροελάχιστη. Όμως στα μέσα Φεβρουαρίου μπήκε στο Survivor ένας πιο δυνατός παίκτης και πλέον τον έχει ξεπεράσει σε αντιστοιχία νικών-ηττών, έχοντας βέβαια πολύ λιγότερα παιχνίδια και πολύ λιγότερο χρόνο παραμονής στο ριάλιτι, άρα λιγότερη συσσωρευμένη καταπόνηση, σωματικά και πνευματικά.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη που τις τελευταίες εβδομάδες τον βλέπουμε να είναι πρακτικά ανίκητος, αν και στο αγώνισμα επικοινωνίας της Τετάρτης είδε τον Κώστα Παπαδόπουλο να τον κερδίζει.

Μετά και το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο Κατσούλης έχει παίξει 96 αγώνες, όπου μετράει 72 νίκες και 24 ήττες, δηλαδή ποσοστό 73,55%. Ο Τζέιμς έχει παίξει 150 αγώνες και έχε κερδίσει τους 106, με το ποσοστό του να είναι στο 67,4%. Αξίζει όμως να αναφερθούν και τα ποιοτικά στοιχεία, μιας και ο Κατσούλης έπαιζε κάθε φορά έναν τουλάχιστον αγώνα απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο ή απέναντι στον Τριαντάφυλλο όταν ήταν σε αντίπαλες ομάδες, ενώ ο Τζέιμς επιλέγει σε κάθε παιχνίδι να παίξει με Μπόγδανο και Κατσούλη.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Τρίτη στην κατάταξη είναι η Καρολίνα με ποσοστό 64,2%, καθώς σε 109 παιχνίδια έχει χάσει μόλις 39 φορές. Πάλι όμως πρέπει να πούμε ότι η Καρολίνα έχει παίξει πολλά παιχνίδια αντίπαλος με τη Χριστίνα Κεφαλά και την Ελευθερία Ελευθερίου, τις δύο πιο αδύναμες αγωνιστικά παίκτριες στο Survivor.

Καμία έκπληξη δεν προξενεί το ότι ο Ασημακόπουλος κι ο Γαλακτερός έχουν περισσότερες ήττες από νίκες, ενώ και ο Κόρομι βρίσκεται χαμηλά. Ο Ασημακόπουλος και ο Κόρομι είναι μέτριοι ως κακοί στον στόχο, ενώ ο Γαλακτερός μέτριος στο run.

Τελευταίος μεταξύ των παικτών είναι προφανώς ο Τριαντάφυλλος που, παρόλο ότι έχει μείνει στα πιτς σε πολλά αγωνίσματα, έχει παίξει 100 φορές και έχει κερδίσει μόλις 27.

 

Αναλυτικά τα στατιστικά των υπόλοιπων παικτών:

 

4η θέση: Μαριαλένα – 154 αγώνες (93 νίκες-61 ήττες)
5η θέση: Μπόγδανος – 118 αγώνες (69 νίκες-49 ήττες)
6η θέση: Νίκος Μπάρτζης – 150 αγώνες (84 νίκες-66 ήττες)
7η θέση: Γιώργος Κόρομι – 124 αγώνες (66 νίκες-58 ήττες)
8η θέση: Ελένη Χαμπέρη – 75 αγώνες (39 νίκες-36 ήττες)
9η θέση: Νικολέττα Μαυρίδη – 74 αγώνες (36 νίκες-38 ήττες)
10η θέση: Παύλος Γαλακτερός – 73 αγώνες (31 νίκες-42ήττες)
11η θέση: Γιώργος Ασημακόπουλος – 124 αγώνες (49 νίκες-75 ήττες)
12η θέση: Τριαντάφυλλος – 100 αγώνες (27 νίκες-73 ήττες)

 

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!
Πηγή: reader.gr