Για ακόμα μια φορά η Μαρίνα βρέθηκε στο στόχαστρο των υπολοίπων στο MasterChef, με την Ανού και τη Μαργαρίτα να έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί της

 

Τζιοβάνι και Ανούς βρέθηκαν αντιμέτωποι στη διαδικασία αποχώρησης, με τον Τζιοβάνι τελικά να παραμένει στο MasterChef και τη συμπαίκτρια του να αποχωρεί «προδομένη» από μια τερίνα, μια εκτέλεση στο πιάτο της που δεν πήγε όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα οι κριτές να της ανακοινώσουν το τέλος της από το ριάλιτι.

Πριν απ΄αυτό όμως, στη διαδικασία της δοκιμασίας, η Μαρίνα με τη Μαργαρίτα ήρθαν σε μικρή αντιπαράθεση στον εξώστη, με το πρόσωπο της Μαργαρίτας να δείχνει χαμόγελο, αλλά κάτω απ΄αυτό να διακρίνεται όλη η ειρωνεία προς το πρόσωπο της Μαρίνας, με την οποία ούτως ή άλλως δεν τα πάνε καλά οι περισσότεροι μέσα στο σπίτι.

Ένα σχόλιο της Μαργαρίτας ενόχλησε τη Μαρίνα που της είπε «δε μ΄αρέσει να με συγκρίνουν», για να έρθει η… πληρωμένη και φουλ ειρωνική απάντηση «εσύ δε συγκρίνεται με καμία».

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

 

Αυτή δεν ήταν η μόνη στιγμή του επεισοδίου όπου η Μαρίνα δέχτηκε τα πυρά συμπαίκτριας. Η Ανούς φρόντισε πριν αποχωρήσει να δώσει ένα γράμμα στον Τζιοβάνι κι αυτός να το παραδώσει στον Διονύση, με τον οποίο είναι πολύ κοντά και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν τη σχέση τους εκτός MasterChef.

Σε αυτό το γράμμα η Ανούς αποχαιρετά έναν προς έναν τους παίκτες, κάνει μια αποτίμηση της εμπειρίας της και έχει φυλαγμένες μερικές επιθετικές ατάκες για τη Μαρίνα. «Κάποιοι θα μου λείψετε πολύ. Μαρίνα όσο και να προσπαθείς να το παίξεις καλή, δε γίνεται, γιατί η μάσκα σου έπεσε καιρό πριν».

 

 

Έτσι, βρισκόμαστε πια στους τελευταίους 9 του MasterChef και σε λίγες εβδομάδες – περίπου στα μέσα Ιουνίου – θα έχουμε τον τελικό.

Δείτε και πάλι όλη τη διαδικασία δοκιμασίας των πιάτων του Τζιοβάνι και της Ανούς και την ετυμηγορία των κριτών.

 

 

Πηγή: reader.gr