Εκτός από την 36χρονη που συνελήφθη, αναζητείται και ο 30χρονος συνεργός της.

 

Μπροστά σε μία απίθανη υπόθεση βρέθηκε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, καθώς κατάφερε να εξιχνιάσει μία υπόθεση απαγωγής που ήταν σκηνοθετημένη από το ίδιο το θύμα.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, η συνεργασία αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής – Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, οδήγησαν στην εξιχνίαση εκβίασης σε βάρος 56χρονης γυναίκας και του 30χρονου γιου της.

Το κουβάρι της υπόθεσης λοιπόν άρχισε να ξετυλίγεται χθες το πρωί όταν τα δύο θύματα δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος αξίωσε εκβιαστικά 3.000 ευρώ, λέγοντας πως έχει απαγάγει την 37χρονη που ήταν ανιψιά και ξαδέλφη τους αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο ερευνών λοιπόν, η φερόμενη ως απαχθείσα εντοπίστηκε σε ΚΤΕΛ που έκανε την διαδρομή από Σέρρες-Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε πως δεν έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά ήταν σε συνεννόηση με τον δράστη, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Διαβάστε επίσης  Μοναδικές νύχτες στο Isola Seaside Restaurant!

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus