Η δημοσιοποίηση βίντεο μεσήλικων σταρ, όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Μάθιου Πέρι, από νεαρές που έχουν γνωρίσει μέσω dating app έχει διχάσει τα social media – Έχουν δίκιο που ποστάρουν τα κλιπ ή είναι κάποιου είδους… bullying;

 

Ο Μάθιου Πέρι είναι ο δεύτερος μεσήλικος σελέμπριτι μέσα σε μια εβδομάδα που αποκαλύπτεται ότι έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για dating «Raya», προκειμένου να συζητήσει και να φλερτάρει με αρκετά νεότερες γυναίκες. Λίγα 24ωρα αφότου έκανε τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που έδειχνε τον 48χρονο Μπεν Άφλεκ να διαβεβαιώνει μια νεαρή ύπαρξη ότι είναι όντως… ο εαυτός του (αφού τον απέρριψε νομίζοντας πως το προφίλ του ήταν ψεύτικο) ένα ακόμη κλιπ έγινε viral στα social media. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί μέσω Facetime με μια 19χρονη κοπέλα, με την οποία είχε προηγουμένως γίνει match στην εφαρμογή.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από την ίδια την κοπέλα, που ονομάζεται Κέιτ Χάραλσον. Η Χάραλσον ισχυρίζεται ότι η επαφή της με τον Πέρι έγινε μέσω της υπηρεσίας dating τον Μάιο του περασμένου έτους, το διάστημα που ο σταρ φημολογούνταν ότι είχε χωρίσει για ένα σύντομο διάστημα από την τότε φιλενάδα και μετέπειτα μνηστή του, την 29χρονη Μόλι Χέρβιτζ. Στη λεζάντα του βίντεό της (που στη συνέχεια διέγραψε) η Χάραλσον γράφει: «Όταν γίνεσαι match για πλάκα με τον Μάθιου Πέρι σε ένα dating app και μετά σε καλεί μέσω facetime για να παίξετε τις 20 ερωτήσεις». Στο κλιπ διάρκειας 16 δευτερολέπτων, ο Πέρι εμφανίζεται να ρωτά χαμογελαστός τη νεαρή κοπέλα «Το συνηθίζεις να παίζεις τόσο πολύ με τα μαλλια σου;», ενώ η ίδια απαντάει «Φαντάζομαι πως ναι».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

Στη συνομιλία που είχαν πέρυσι η 20χρονη σήμερα κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο σταρ τη φλέρταρε και τη ρώτησε διάφορα πράγματα, όπως π.χ. αν ο ίδιος είναι «τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς της».

Μιλώντας στο Page Six, η Χάραλσον εξήγησε ότι πόσταρε το κλιπ του Πέρι έχοντας εμπνευστεί από την κοπέλα που έβγαλε «στη φόρα» το βίντεο του Άφλεκ. Στόχος της ήταν να δείξει πώς ορισμένοι μεγαλύτεροι άνδρες στο Χόλιγουντ «εκμεταλλεύονται» πολύ νεαρότερες γυναίκες σε dating app. «Πολλοί άνθρωποι με κατηγορούν για bullying επειδή πόσταρα το βίντεο, και αρχικά ένιωσα άσχημα. Την ίδια στιγμή όμως αισθάνομαι ότι πολλοί άνδρες στο Χόλιγουντ μιλάνε σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια, και είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος».

Η 20χρονη TikToker, που ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως personal assistant διασήμων, εξήγησε ότι ο σταρ από τα «Φιλαράκια» της ζήτησε σχεδόν αμέσως μετά το «match» να μεταφέρουν τη συνομιλία τους από το Raya στο FaceTime. Η ίδια είχε στο παρελθόν «ταιριάξει» και με άλλους σελέμπριτις στο app, αλλά όπως τονίζει συνήθως «δεν μιλάει καν με μεγαλύτερους άνδρες». Στην περίπτωση του 51χρονου ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση, πιστεύοντας ότι θα είχε πλάκα.

 

 

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, σύμφωνα πάντα με την νεαρή, ο Πέρι της ζήτησε να παίζουν ένα παιχνίδι ερωταπαντήσεων για να γνωριστούν καλύτερα. Καμία από τις ερωτήσεις δεν ήταν σεξουαλικής φύσης, τονίζει η κοπέλα, όπως επισημαίνει ότι αισθάνθηκε άβολα κάποιες στιγμές λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. «Δεν νομίζω ότι τον πείραζε [που ήμουν 19]. Ήταν περίεργο να μιλάω με κάποιον στην ηλικία του μπαμπά μου. Το ένιωθα λάθος, ιδίως επειδή ήξερε πόσων χρονών ήμουν». Η 20χρονη ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή ο «Τσάντλερ» τη ρώτησε: «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;» και εκείνη του απάντησε ότι ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερος. Ο ηθοποιός αντέδρασε γελώντας και πέρασε στην επόμενη ερώτηση.

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

Η Χάραλσον ξεκαθάρισε στη συνέντευξή της ότι δεν συναντηθηκε ποτέ με τον Πέρι, παρότι ο σταρ της το είχε προτείνει λέγοντας: «Ίσως κάποια μέρα μπορείς να κάνεις ένα covid test και να έρθεις από εδώ». Η 20χρονη εξηγεί ότι δεν ενδιαφερόταν καθόλου για εκείνον ως άνδρα και ότι δέχτηκε να του μιλήσει «κυρίως για πλάκα» αν και ξέρει ότι αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως… κακιασμένο εκ μέρους της. Ο λόγος που αποφάσισε να σβήσει τελικά το κλιπ ήταν ότι θεωρεί τον Πέρι «καλό άνθρωπο», αν και όπως επισημαίνει «δεν είναι καθόλου ΟΚ μεγάλοι σε ηλικία άνδρες να μιλάνε σε τόσο νεαρά κορίτσια».

 

 

Η δημοσιοποίηση των κλιπ του Άφλεκ και του Πέρι έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στα social media, με πολλούς χρήστες να κατηγορούν τις νεαρές γυναίκες ότι έβγαλαν στη φόρα προσωπικές «συνομιλίες» χωρίς την άδεια των σταρ, και να επισημαίνουν ότι οι δυο ηθοποιοί δεν έκαναν και κανένα… έγκλημα: απλώς φλέρταραν σε ένα συναινετικό context. Άλλοι χρήστες υποστηρίζουν τα κορίτσια, λέγοντας ότι υπήρχε λόγος για τη δημοσιοποίηση των κλιπ και ότι το μοτίβο των μεγαλύτερων σε ηλικία σταρ που προσεγγίζουν κοπέλες 19 και 20 χρονών στο συγκεκριμένο app είναι ανησυχητικό.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

Θέση πάνω στο «φλέγον» ζήτημα πήρε μέσω του Twitter και η Κρίσι Τέιγκεν, που επέκρινε και τις δύο πλευρές: «Συμφωνώ ότι οι σελέμπριτις δεν πρέπει να κάνουν αυτά τα απεγνωσμένα και ανατριχιαστικά video replies στο Raya, αλλά είναι κακόγουστο να δημοσιεύει κάποιος ιδιωτικά μηνύματα. Και οι δυο είστε λάθος, συγχαρητήρια», έγραψε το μοντέλο.

 

Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά tweets από το… debate στα social media:

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από Page Six, Daily Mail

 

Πηγή: protothema.gr