Μια αγαπημένη καθημερινότητα 15 και πλέον χρόνων κινδύνεψε να χαθεί, να ξεχαστεί…όμως είμαστε και πάλι εδώ. Το έντυπο που αγαπήσατε και στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια η δικιά σας και η δικιά μας αγαπημένη συνήθεια θα φτάσει ξανά στη πόρτα σας

 

Μια ακόμα Δευτέρα πίσω από το πληκτρολόγιο, όμως αυτή είναι μια πολύ διαφορετική Δευτέρα. Βλέπεις τίποτα δεν είναι ίδιο με τις Δευτέρες που ζούσα εδώ και έξι μήνες. Η αγωνία, η μάχη με το χρόνο, ο ενθουσιασμός για το νέο τεύχος είχε χαθεί εδώ και έξι μήνες. Όμως σήμερα είναι και πάλι εδώ. Αξημέρωτα στο γραφείο για να προλάβουμε να ετοιμάσουμε τα θέματα του τεύχους, τα κείμενα, τις διαφημίσεις. Μια αγαπημένη καθημερινότητα 15 και πλέον χρόνων κινδύνεψε να χαθεί, να ξεχαστεί…όμως είμαστε και πάλι εδώ. Το έντυπο που αγαπήσατε και στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια η δικιά σας και η δικιά μας αγαπημένη συνήθεια θα φτάσει στη πόρτα σας, στο τραπέζι σας, στη ξαπλώστρα σας και σε όλα τα αγαπημένα σας σημεία αυτή τη Τετάρτη και εύχομαι να την υποδεχθείτε με τον ίδιο ενθουσιασμό που και’ γω γράφω αυτές τις γραμμές σήμερα.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Η Chillin είναι εδώ για να σας μεταφέρει τη θετική της ενέργεια, στιγμές χαλαρές, χαμόγελα, θετικές ειδήσεις και τα νέα των επιχειρήσεων που τόσο ανάγκη έχουν τη στήριξη σας. Όλοι έχουμε ανάγκη όλους για να προχωρήσουμε μπροστά, μετά από μία παύση ενός χρόνου στις ζωές όλων μας. Να ευχηθούμε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Καλή ανάγνωση αγαπημένοι Chillin friends!

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής

 

For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/