Η συνεχής εξέλιξη του χώρου από την μέρα που τον ανέλαβε ο Νίκος, μέχρι σήμερα έχει πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους, ότι επενδύσεις σαν και αυτή, αξίζουν τη στήριξη μας.

 

Είναι σχεδόν αδιανόητο αυτό που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Κορκακάκης στο καφέ Λίμνη, στην Αγυιά Χανίων. Μια τροπική όαση αρμονικά δεμένη με την μαγεία του φυσικού υγροβιότοπου της λίμνης της Αγυιάς, σε ταξιδεύει σε άλλα μέρη. Η συνεχής εξέλιξη του χώρου από την μέρα που τον ανέλαβε ο Νίκος, μέχρι σήμερα έχει πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους, ότι επενδύσεις σαν και αυτή, αξίζουν τη στήριξη μας.

 

 

Από αυτή την εβδομάδα μπορείτε να απολαύστε τις βουτιές σας στη πισίνα, να αράξετε στη ξαπλώστρα, να φάτε και να πιείτε προσεγμένες και ποιοτικές γεύσεις, που δύσκολα θα βρείτε οπουδήποτε αλλού. Το καφέ – εστιατόριο Λίμνη είναι μια κοντινή απόδραση για τη χαλάρωση σας, αλλά και ο ιδανικός χώρος για όσους επιθυμούν να διοργανώσουν μία μικρή κοινωνική εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Αναμένοντας λοιπόν τα νέα μέτρα που θα αφορούν τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μη χάσετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο καφέ-εστιατόριο Λίμνη, γιατί άλλο να σας το περιγράφουμε και άλλο να το δείτε!

 

 

Fb: Πολυχώρος Λίμνη Καφέ – Lake Cafe
Insta: limnicafeagia