Tο Street Food Festival έλαβε την στήριξη του ΕΟΤ για την πραγματοποίηση των φετινών φεστιβάλ, ως επιβράβευση της περυσινής προσπάθειας και της ασφαλούς διοργάνωσης που αποτέλεσε πρότυπο, ενώ υπήρξε και ένα από τα μόνα φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά.

 

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού του νησιού ετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει τα φετινά φεστιβάλ με ένα σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό του. Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη και ασφαλή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τόσο στα Χανιά όσο και στο Ρέθυμνο, το Street Food Festival έλαβε την στήριξη του ΕΟΤ για την πραγματοποίηση των φετινών φεστιβάλ, ως επιβράβευση της περυσινής προσπάθειας και της ασφαλούς διοργάνωσης που αποτέλεσε πρότυπο, ενώ υπήρξε και ένα από τα μόνα φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά.

Φέτος λοιπόν, το Street Food Festival Crete αποτελεί και “με τη βούλα” ένα επίσημο τουριστικό προορισμό και μια ξεχωριστή πρόταση του ΕΟΤ προς τους επισκέπτες του νησιού. Προς αυτή τη κατεύθυνση, ο ΕΟΤ προτίθεται να συνδράμει στη προβολή του φεστιβάλ στο εξωτερικό, με ενέργειες που πρόκειται να ανακοινωθούν το ερχόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

More Street Food Festival news:
Fb: Street Food Festival Crete
Insta: street_food_festival_crete