Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon» που έκανε «ποδαρικό» στην Κρήτη για το 2021, ναυπηγήθηκε τον Αύγουστο του 2020

 

Στο λιμάνι της Σούδας «έδεσε» το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon». Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που έκανε «ποδαρικό» στην Κρήτη για το 2021, ναυπηγήθηκε τον Αύγουστο του 2020.

Το «Silver Moon» της «Silversea Cruises» θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 18 Ιουνίου και θα ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Σούδας, σύμφωνα με το OPEN. Το κρουαζιερόπλοιο θα μεταφέρει 450 επιβάτες και θα έχει πλήρωμα 450 ατόμων. Οι τουρίστες θα είναι αποκλειστικά από τις ΗΠΑ, θα έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και θα έχουν pcr ή rapid test για τον κορονοϊό. Επιπλέον στο πλοίο όλοι οι επισκέπτες και το πλήρωμα θα φοράνε μάσκες και θα πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις.

 

 

Το «Silver Moon» συνοδεύεται από το «Silver Explorer», χωρητικότητας 110 ατόμων. Το «Silver Explorer» θα χρησιμοποιείται ως «πλοίο υποδοχής», προκειμένου να φιλοξενεί επιβάτες που ενδεχομένως θα μπουν σε καραντίνα, σύμφωνα με το OPEN. Για την ιστορία, το Silver Explorer, πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανταρκτική και φέτος είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει σε ευρωπαϊκή χώρα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

«Η Ελλάδα μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε και πάλι την κρουαζιέρα που έχει δεχτεί μεγάλη πίεση. Είναι ένας από τους τομείς που δεν έχει ανοίξει πουθενά» είπε στο zarpanews.gr ο διευθυντής και εκπρόσωπος της εταιρείας «Silversea Cruises» στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης.

 

Πηγή: reader.gr