Δεν κράτησε πολύ η περίοδος χάριτος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Φάρμα, καθώς πριν καν συμπληρώσει μια εβδομάδα παραμονής, η Κυριακή Κατσογρεσάκη την πρότεινε για πρώτη μονομάχο, μια κίνηση που δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Παναγιώταρου

 

Πριν καν δούμε την είσοδο της στη Φάρμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε απασχολήσει έντονα τις εκπομπές, καθώς φημολογείτο πως δεν θα αντέξει και θα αποχωρήσει στις πρώτες κιόλας ημέρες οικειοθελώς. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, όμως η Αλεξάνδρα είναι η πρώτη μονομάχος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και καθώς βρίσκεται αρκετά πίσω σε ικανότητες σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες, θεωρείται απίθανο αυτή τη στιγμή να μην είναι αυτή που θα ηττηθεί και θα αποχωρήσει. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η επιλογή του δεύτερου μονομάχου που θα κάνει.

Δεν ξέρουμε αν είναι οιωνός αποχώρησης, όμως το προφίλ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο Instagram έγινε ενεργό την Παρασκευή, μετά από αρκετές ημέρες χωρίς ανάρτηση ή story, με την influencer να ανεβάζει δύο stories με βίντεο από το μπάνιο της στη Φάρμα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Αναρτήσεις βέβαια έκανε και ο Στράτος Τζώρτζογλου, αλλά το προφίλ του το είχε αναλάβει η σύζυγός του. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ελεύθερη και θα ήταν κάπως τραβηγμένο να αναθέσει σε κάποιον να κάνει ποσταρίσματα.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής πάντως, είδαμε την Κυριακή Κατσογρεσάκη ως αρχηγό αυτής της εβδομάδας, να δίνει ως πρώτη μονομάχο την Παναγιώταρου, η οποία εξέφρασε την ενόχληση της με αυτή την επιλογή.

«Είμαι η λιγότερο έμπειρη παίκτρια, έχω πιάσει το πριόνι δύο φορές εδώ, το τσεκούρι ποτέ. Είναι αρκετά άδικο αν είμαι υποψήφια. Εννοείται ότι κάθε απόφαση είναι σεβαστή. Δεν είμαι έτοιμη, αλλά θα το προσπαθήσω. Ίσως βοηθάει μια ασυλία, γιατί σε ένα αγώνισμα έχεις μια πρώτη εικόνα. Η μονομαχία όμως έχει πολλά αγωνίσματα. Σίγουρα όλα τα παιχνίδια επιβίωσης έχουν στρατηγική και είναι φυσιολογικό να θες στο παιχνίδι κάποια άτομα που είσαι πιο κοντά. Υπάρχει όμως κι ένα πιο ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι που σε κρατάει από το να πάρεις τέτοιες αποφάσεις. Όταν βλέπεις ότι μια παίκτρια μόλις έχει μπει στο σπίτι, προσπαθείς να αισθανθείς αυτό που νιώθει. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, που με έβαλε πρώτα υπηρέτρια και μετά μονομάχο, όντως ο κόσμος δικαίως τη θεωρεί ανταγωνιστική».

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 2:20:00

 

Πηγή: reader.gr