Η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται πια στο τιμόνι της παρουσίασης του GNTM και, καταπώς φαίνεται, η επικρατέστερη επιλογή για αντικατάστρια είναι η Νάντια Σερλίδου, μοντέλο με καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 

Τον περασμένο Απρίλιο, ο τηλεοπτικός σταθμός Star έκανε γνωστό πως το συμβόλαιο της Βίκυς Καγιά δεν ανανεώθηκε για το επόμενο GNTM. Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι μοντέλων (και δύο χρόνια στο κανάλι του ΑΝΤ1, την περίοδο 2009-2011), ο κύκλος κλείνει για την παρουσιάστρια, η οποία, όμως, παραμένει στο δυναμικό του Star, συνεχίζοντας στο Shopping Star και αναλαμβάνοντας, πλέον, το Dancing with the Stars.

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο Shopping Star, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού Dancing With The Stars, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

Έκτοτε, διάφορες φήμες έκαναν λόγο για επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κάτι που προφανώς δεν ισχύει, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, υπάρχει ένα φρέσκο πρόσωπο που αυτή τη στιγμή είναι το επικρατέστερο για να αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο επερχόμενο GNTM. Πρόκειται για τη Νάντια Σερλίδου, με καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως αν αναλάβει τελικά την παρουσίαση, θα φέρει έναν άλλο αέρα στο ριάλιτι μοντέλων.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nadia_serlidou (@nadia_serlidou)

 

«Η επικρατέστερη για αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM, και θέλουν να έχει και χαρακτηριστικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, φρέσκο, άκαυτο πρόσωπο, Νάντια Σερλίδου λέγεται. Πολύ όμορφο μοντέλο, την είχαμε δει πρώτη φορά στις εξέδρες στο Eurobasket, το 2007. Έκτοτε έκανε μια πολύ μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τόκιο, Παρίσι, Μιλάνο, ιταλική Vogue εξώφυλλο, ολλανδικό ELLE. Είναι η επικρατέστερη, θα δούμε αν θα κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

 

Πηγή: reader.gr