Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν στο Ζευγολατιό για τον Νίκο Μπάρτζη που αποχώρησε από το Survivor.

 

Μεγάλος ντόρος έγινε με την υποδοχή που επεφύλαξαν οι συμπατριώτες του στον Τζειμς Καφετζή στην Ρόδο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ωστόσο, χτες αποχώρησε επίσημα και ο κολλητός του Τζέιμς, ο Νίκος Μπάρτζης και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», το Ζευγολατιό ζήλεψε αυτή την υποδοχή και ετοιμάζουν ανάλογη στον συντοπίτη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πυροτεχνήματα κόστισαν 1500 ευρώ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, ζήλεψαν πάρα πολύ την εντυπωσιακή υποδοχή που επεφύλαξαν οι Ροδίτες στον Τζέιμς. Θέλουν λοιπόν να κάνουν κάτι πιο εντυπωσιακό. Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε, ότι έχουν ήδη αγοραστεί 1500 ευρώ πυροτεχνήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στον δρόμο, από εκεί που στρίβεις από την Εθνική για το Ζευγολατιό. Δηλαδή σε όλο τον παράδρομο από την Εθνική που θα στρίψει το αυτοκίνητο μέχρι το Ζευγολατιό. Θα γίνει ειδική κατασκευή, θα πηγαίνει αργά το αυτοκίνητο και θα σκάνε δεξιά και αριστερά. Όσο προχωράει το αυτοκίνητο προς το Ζευγολατιό, θα σκάνε δεξιά κι αριστερά τα πυροτεχνήματα…», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους!

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 24:00 του βίντεο

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus