Όταν η Σκάρλετ Γιοχάνσον παντρεύτηκε τον κωμικό Κόλιν Τζοστ, θα έπρεπε να περιμένει ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να της κάνει κάποια φάρσα και να ρεζιλευτεί μπροστά στον κόσμο, κάτι που έγινε την πιο ακατάλληλη στιγμή, όταν η ηθοποιός παραλάμβανε βραβείο

 

Χθες, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία MTV Awards και παρά τη συνεχιζόμενη πανδημία, οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από την βραδιά. Η Σκάρλετ Γιοχάνσον αποδέχθηκε το βραβείο Generation για τον εορτασμό της συνεισφοράς της στην βιομηχανία του κινηματογράφου, όμως ο σύζυγός της, της ετοίμασε μια απίστευτη φάρσα!

Η ηθοποιός του Black Widow, 36 ετών, αποδέχθηκε την τιμή του Generation Award στα MTV Movie & TV Awards την Κυριακή, προς εορτασμό της σχεδόν τριών δεκαετιών καριέρας της στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Στη μέση της ομιλίας αποδοχής της Γιοχάνσον, ο Τζοστ, 38 ετών, διέκοψε ρίχνοντας πράσινη λάσπη στο κεφάλι της – μια φάρσα που έγινε γνωστή από τα βραβεία Nickelodeon.

«Αυτό το βραβείο έγινε πραγματικότητα από όλους εσάς», λέει στους θαυμαστές της, ενώ εμφανίστηκε διαδικτυακά από το σπίτι, «και γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό για μένα». Η Γιοχάνσον άρχισε να παρουσιάζει ένα κλιπ από το Black Widow όταν η πράσινη λάσπη έπεσε ξαφνικά στο κεφάλι της.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Η ηθοποιός άρχισε να φωνάζει, ενώ ο Τζοστ με ένα χαμόγελο λέει: «MTV! Λερωθήκατε!». Τότε η Γιοχάνσον του είπε ότι δεν είναι η σωστή τελετή και «Αυτό είναι από το Nickelodeon!».

«Λυπάμαι πολύ», λέει ο αστέρας του Saturday Night Live, ο οποίος παντρεύτηκε με την Γιοχάνσον τον Οκτώβριο. «Θα σου φέρω μια πετσέτα…Σ’ αγαπώ».

 

 

Πηγή: reader.gr