Οι αντιδράσεις για τις υποψηφιότητες Τριαντάφυλλου και Σάκη, ο βάτραχος που προκάλεσε πανικό, το σαλάχι που «έκλεψε» την βέργα και οι μάχες για την ατομική ασυλία – Δείτε βίντεο

 

Η «βόμβα» που έσκασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο συμβούλιο του Survivor 4 κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης πρέπει να ήχησε από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι τη Ρόδο και ο Ζευγολατιό.

Κάνεις δεν περίμενε κατ΄αρχήν ότι ο Ασημακόπουλος θα κέρδιζε την ατομική ασυλία για πρώτη του φορά και σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι θα έβγαζε στον… τάκο τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του, τον Σάκη Κατσούλη. Το χειρότερο είναι ότι τον έβαλε και απέναντι στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και με τον οποίο ο Σάκης έχει εξαιρετική σχέση. Η απόφαση του Ασημακόπουλου εκτός ότι έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή που βγαίνει στον… τάκο για 10η φορά, σε αντίθεση με την παρθενική του «μπαμπά» του, όπως τον αποκαλεί, έκανε και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Το Twitter… δεν ξεχνά και στάθηκε στην υποψηφιότητα του Σάκη και στην αντίδραση της Μαριαλένας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

Στον… τάκο απέναντι στον Τριαντάφυλλο ο Σάκης Κατσούλης – Δείτε όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο Survivor 4 και αυτή τη φορά είχαν να κάνουν με την ψηφοφορία. Ο Τριαντάφυλλος σχεδόν παμψηφεί βγήκε στον… τάκο, όμως οτι θα είχε απέναντι του τον Σάκη Κατσούλη, τον μπαμπά του όπως τον αποκαλεί, ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανένας.

Η απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη των κόκκινων και να τον βάλει απέναντι στον «Ντάφυ», που έχει αντέξει 9 φορές ως υποψήφιος προς αποχώρηση, έσκασε σαν «βομβα» στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι αλλαγές που έφερε η αποχώρηση και του Νίκου Μπάρτζη έδειξαν να ικανοποιούν τους παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμα και ο Τριαντάφυλλος ήταν χαρούμενος παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να βγάλει την αγαπημένη του κόκκινη μπαντάνα για να βάλει τη μπλε και να γίνει συμπαίκτης με τον Γιώργο Κόρομι με τον οποίον ήταν συνέχεια στην κόντρα.

 

 

Η ηρεμία της νύχτας και τα όνειρα των survivors διαταράχθηκαν από έναν βάτραχο που έκανε την εμφάνισή του στην καλύβα των κόκκινων και ξύπνησε μέσα στον πανικό τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του αναστάτωσε τους πάντες. Όταν διαπίστωσαν ότι το… τέρας της νύχτας ήταν ένα βατραχάκι όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

 

 

Ένα από τα αξιοσημείωτα του επεισοδίου της Κυριακής ήταν και η απόδοση του «Ντάφυ», ο οποίος τόσο καιρό φάνηκε πως… λάδωνε τα πιστόλια του για να τα βγάλει την κατάλληλη στιγμή. Οι αρχηγοί των δυο νέων ομάδων Ηλίας Μπογδάνος και Καρολίνα Καλύβα εξήγησαν πως επέλεξαν τους συμπαίκτες τους.

 

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την αγωνιστική άνοδο του Τριαντάφυλλου. «Μάλλον κράταγε δυνάμεις και από πρόεδρος τώρα έγινε παίκτης», απεφάνθη ο 29χρονος fashion designer. Ο Τριαντάφυλλος είχε αρχίσει την καζούρα στον Ασημακόπουλο και του τραγουδούσε «έλα στον παππού», επειδή τον νίκησε παρά τη διαφορά ηλικίας που φτάνει τα 15 χρόνια, όπως είπε ο τραγουδιστής. Η Καρολίνα Καλύβα αυτό που δεν περίμενε με τίποτα ήταν η επανένωση Κόρο και Ντάφυ.

 

 

Ο Γιώργος Κόρομι για να αδειάσει το μυαλό του και να ταΐσει την ομάδα του βούτηξε με το ψαροντούφεκό του, όμως ένα σαλάχι κατάφερε να του την φέρει «κλέβοντας» του την βέργα, η οποία σύμφωνα με τον ψαροντουφεκά του Άγιου Δομίνικου θα έχει φτάσει μέχρι την Κούβα.

 

 

Στον υγρό στίβο μάχης στους τελικούς των γυναικών έφτασαν Καρολίνα Καλύβα και Νικολέτα Μαυρίδη, με την αρχηγό των μπλε να κερδίζει με 2-0 την αντίπαλό της.

 

 

Στον τελικό των ανδρών η μάχη ήταν μεταξύ Γιώργου Ασημακόπουλου και Ηλία Μπόγδανου, με τον αρχηγό των κόκκινων και «Spiderman» της παραλίας να χάνει από τον συμπαίκτη του.

 

 

Στην ατομική ασυλία πήγαν οι νικητές των αγωνισμάτων Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έδειξε να το έχει με τις τρύπες και νίκησε την αρχηγό των μπλε με 3-0 βάζοντας στο λαιμό το κολιέ ασυλίας.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

 

Ο Ασημακόπουλος εκτός από τον παίκτη που θα έπρεπε να βγάλει στον… τάκο, σύμφωνα με τους νέους κανόνες θα έπρεπε να επιλέξει και δυο παίκτες για να φάει μαζί τους το έπαθλο φαγητού (αναψυκτικό και τάκος).

 

 

Στο συμβούλιο η Μαριαλένα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό πως ο Τριαντάφυλλος έπιασε αυτή και το Σάκη και τους ζήτησε να τον ψηφίσουν για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είδε πίσω από αυτή την κίνηση στρατηγική.

 

 

Στην κάλπη όλοι… μαύρισαν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος χαριτολογώντας είπε ότι αν μπορούσε θα ψήφιζε και αυτός τον εαυτό του, αλλά τελικά αναγκάστηκε να επιλέξει την Νικολέτα Μαυρίδη.

 

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος όμως έριξε και άλλη «βόμβα», όταν έβαλε απέναντι στον Τριαντάφυλλο τον Σάκη Κατσούλη.

Η απόφαση του να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη έκανε έξαλλο τον Τριαντάφυλλο και λύγισε τη Μαριαλένα, η οποία πίστευε πως ο Ασημακόπουλος θα έδινε αυτήν και όχι τον αγαπημένο της. Ο Σάκης από την πλευρά του είπε πως το περίμενε ότι θα ερχόταν η ώρα του.

 

 

Η ένταση για την απόφαση του Ασημακόπουλου να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη συνεχίστηκε. Η Μαριαλένα δεν σταμάτησε τα κλάματα αναγκάζοντας τον Λιανό να ζητήσει απο τον Σάκη να αλλάξει ομάδα για λίγο, ενώ ο Τριαντάφυλλος συνέχισε την επίθεση. Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι αύριο στον δεύτερο αγώνα ασυλίας ξεκινάνε όλα από την αρχή, θα έχουν πάλι ένα νικητή και μια νικήτρια, η ασυλία του Ασημακόπουλου δεν θα ισχύει, ενώ στον αγώνα θα μπορούν αν αγωνιστούν και οι υποψήφιοι Σάκης και Τριαντάφυλλος.

 

Πηγή: protothema.gr