Έχουν προγραμματισμένο αγώνα μεταξύ τους σε ένα μήνα στο Μαϊάμι, αλλά ξεκίνησαν το ξύλο από τη συνέντευξη Τύπου.

 

Είναι κάτι που δεν περιμένατε; Σε αυτό τον κόσμο όλα είναι πιθανά… YouTubers και TikTokers έχουν προγραμματίσει να δώσουν αγώνα πυγμαχίας, αλλά το ξύλο ξεκίνησε έναν μήνα πιο πριν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Δώδεκα από τους YouTubers και TikTokers θα δώσουν αγώνα πυγμαχίας αλλά δεν άντεξαν και στη συνέντευξη Τύπου ο πρωταγωνιστής του Sway House στο TikTok, Bryce Hal επιτέθηκε στον επερχόμενο αντίπαλό του, του «The ACE Family» YouTuber, Austin McBroom.

 

 

Οι δυο τους είχαν κανονίσει στις 12 Ιουνίου να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον, αλλά είπαν να ξεκινήσουν νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έγινε στο Μαΐάμι. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένας πραγματικός χαμός…

 

 

Μιλώντας στο TMZ Sports ο McBroom είπε: «Τι έγινε; Προσπάθησε να παλέψει τώρα κόντρα σε μένα, αλλά στις 12 Ιουνίου, θα κτυπάει τον κ…ο του».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Ο Hall έχει ορκιστεί να νικήσει τον McBroom στον αγώνα τους, λέγοντας στην TMZ Sports ότι θα χρησιμοποιήσει το μπόνους από το νοκ-άουτ που θα τον βγάλει, για να αγοράσει ένα νέο σπίτι για τη μητέρα του.

 

 

Πάντως δεν παρέλειψε να ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά ο Hall γράφοντας στο twitter: «Χαίρομαι που η ασφάλειά σας ήταν και με απομάκρυνε. Αφού τελειώσω μαζί σας, έχω καλύτερο αγώνα στη συνέχεια για να ασχοληθώ». Ο Bryce Hal απάντησε αποκαλώντας τον «10χρονο αγοράκι».

Το κανάλι στο YouTube του McBroom, The ACE Family, έχει 19 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ του Hall έχει 19,9 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok.

 

 

Οι δύο τους θα αγωνιστούν στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι στις 12 Ιουνίου.

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!
Πηγή: gazzetta.gr/plus