Ο Διονύσης ήταν ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας γι’αυτή την εβδομάδα, διαλέγοντας τη Μαργαρίτα, τον Παύλο και τον Ιωάννη, ωστόσο τα καθήκοντά του δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ψυχολογία των συμπαικτών του, με τους ίδιους να εκφράζουν τα παράπονά τους στο συμβούλιο

 

Κόκκινοι και Μπλε, μετά τις δύο τελευταίες δοκιμασίες, βρέθηκαν στο Συμβούλιο προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα για το ποια ομάδα θα διεκδικούσε τη παραμονή της στο MasterChef. Οι Μπλε οδηγήθηκαν σε διαδικασία αποχώρησης και κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του καλεσμένου, Μανώλη Παπουτσάκη. Ο Τζιοβάνι δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας σωστά τη δοκιμασία και αποχώρησε σε ένα συγκινητικό κλίμα.

Πριν, όμως, φτάσει η Μπλε ομάδα να διαγωνιστεί, στο συμβούλιο υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών της Κόκκινης ομάδας, με επίκεντρο τον αρχηγό τους τον Διονύση. Παύλος και Ιωάννης εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και όπως είπαν, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι μαζί του, αφού αντί να βοηθήσει την κατάσταση, όπως οφείλει να κάνει ένας αρχηγός, τα έβαλε με τον Παύλο.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ρώτησε για το αν έμειναν ευχαριστημένοι από τον τρόπο που χειρίστηκε τις ομαδικές διαδικασίες ο Διονύσης, ο Παύλος απάντησε πως «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Διονύση. Δεν ήταν εκεί την ώρα που έπρεπε. Δεν του ζήτησα βοήθεια, αλλά όταν έγινε το ατύχημα με το γλυκό την πρώτη ημέρα ένιωσα πως αντί να με βοηθήσει και να με ηρεμήσει, ένιωσα ότι με έβαζε στο στόχαστρο. Δε μου είπε ότι εσύ φταις, αλλά μου έλεγε βιάσου και τελείωνε και με άγχωνε. Χθες, έκανε το πιάτο του και δεν ασχολήθηκε με τους υπόλοιπους. Οι προηγούμενοι αρχηγοί έδιναν λύσεις.»

Ο Διονύσης πήρε τον λόγο και παραδέχτηκε πως στην ομαδική δοκιμασία, που διεξήχθη στο βουνό, είχε ένταση. Από δικό μου λάθος την πλήρωσε ο Παύλος και του ζητάω συγγνώμη. Ήταν η ένταση της στιγμής». Ο Ιωάννης, από την άλλη, στην κάμερα του MasterChef αναφέρθηκε στην ατυχία που είχε με τη σούπα και το γεγονός ότι δεν τον βοήθησε ο Διονύσης: «Δεν είναι όλα καλά. Εκείνη τη στιγμή παραλίγο να χάσω το πιάτο μου. Δεν είναι τόσο ομαδικός παίκτης ο Διονύσης. Δεν το λέω για κακό, αλλά σε μια ομαδική αυτό είναι αρνητικό».

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ξέρει πως να βάζει έναν παίκτη στη θέση του με σωστό και δίκαιο τρόπο, επίπληξε τον Διονύση για το γεγονός ότι δεν πήρε τις ευθύνες των πιάτων ως αρχηγός της ομάδας, μιας και ένας αρχηγός πρέπει να ξέρει να αναλαμβάνει και ευθύνες.

 

 

Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του MasterChef

Όσο το ριάλιτι μαγειρικής φτάνει στην τελική ευθεία, τα πιάτα θα γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά στις δοκιμασίες. Στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, όπου οι μπλε κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο, που συνδύαζε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας, Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ο Τζιοβάνι, αν και ένα από τα φαβορί, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και αποχώρησε σε ένα αρκετά συγκινητικό κλίμα.

 

 

Πηγή: reader.gr