«Αν κάνει τον κόσμο να αισθάνεται άβολα με οποιονδήποτε τρόπο, αλήθεια τούς προκαλώ να αναλογιστούν γιατί», δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή της η Μπρουκ Μπλέρτον

 

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η παραγωγή του ριάλιτι Bachelorette της Αυστραλίας, επιλέγοντας ως πρωταγωνίστρια την bisexual Μπρουκ Μπλέρτον.

Η 26χρονη θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν του ριάλιτι, όπου θα διεκδικήσουν την καρδιά της όχι μόνο άνδρες, αλλά και γυναίκες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Network 10. Είναι η πρώτη φορά, που η παραγωγή προχωρά σε μία τέτοια επιλογή.

 

 

Ο παρουσιαστής του σόου, Όσερ Γκούνσμπεργκ, σχολίασε σχετικά με την Μπρουκ Μπλέρτον: «Είμαστε ένα έθνος ανθρώπων με τόσο διαφορετικό υπόβαθρο, κουλτούρες και εμπειρίες. Ωστόσο, έχουμε όλοι ένα κοινό, θέλουμε να μάς αγαπούν, είναι σημαντικό για εμάς. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να βοηθάω την Bachelorette μας να βρει αυτού του είδους την αγάπη, από όπου και αν προέρχεται».

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

Σε συνέντευξή της στην Daily Telegraph η Bachelorette εξήγησε πως δεν είναι τόσο βέβαιη αν η Αυστραλία είναι έτοιμη να δει κάτι τέτοιο, όμως αυτό δεν την πτοεί ούτε στο ελάχιστο. «Εγώ είμαι σίγουρα έτοιμη. Αν κάνει τον κόσμο να αισθάνεται άβολα με οποιονδήποτε τρόπο, αλήθεια τούς προκαλώ να αναλογιστούν γιατί», δήλωσε η Μπρουκ Μπλέρτον.

 

 

Μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας της δήλωσε αποφασισμένη να βρει τον άνθρωπο, που θα μείνει μια για πάντα στη ζωή της: «Είναι η ευκαιρία μου να επιλέξω ποιον θέλω στη ζωή μου. Είναι μοναδική εμπειρία». Όταν ρωτήθηκε πώς φαντάζεται τον «ιδανικό άνθρωπο» για εκείνη, είπε: «Ο ιδανικός για μένα είναι κάποιος, που με αγαπάει για αυτό που είμαι. Ελπίζω να έχουμε κάποιες κοινές αξίες και να είναι και εκείνος συμπονετικός προς τους άλλους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ελπίζω τελικά να βρω τον άνθρωπο, που περίμενα».

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η 26χρονη είχε εμφανιστεί το 2018 ως διαγωνιζόμενη στο Bachelor της χώρας της, όπου διεκδικούσε την καρδιά του Νικ Κάμινς, όμως αποχώρησε ξαφνικά περίπου στα τέλη της σεζόν.

 

 

Πηγή: protothema.gr