Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα της μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι του Mega, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, κι αυτή τη περίοδο αναζητά τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα της μεσημεριανή εκπομπή στην τηλεοπτική στέγη του Mega, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, και αυτή την περίοδο αναζητά τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν. Το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη που έχει καρμική σχέση με την παρουσιάστρια και η συνεργασία τους έχει φέρει σπουδαία αποτελέσματα στην τηλεθέαση, είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, ωστόσο έπρεπε η συμφωνία να γίνει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήθελε να απαρτίζει την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, αλλά για τρεις φορές την εβδομάδα, αφού η ίδια θα συμμετέχει και στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», του Mega. Αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να γίνει αποδεκτό, αφού η Ελένη Μενεγάκη στο νέο της ξεκίνημα θέλει κάτι πιο σταθερό. Τελικά, σύμφωνα με τις δηλώσεις της πρώτης, δε θα τη δούμε στη μεσημεριανή ζώνη με την ξανθιά παρουσιάστρια, αφού όπως είπε:

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

«Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο και σας το λέω γιατί ξεκινάμε γυρίσματα, θα είναι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” στο Mega. Κατά τ’ άλλα δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα τηλεοπτικά. Δεν θα είμαι στην Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί, όμως, όποτε με χρειαστεί. Και εγώ πρέπει να κάνω καινούργια πράγματα και η Ελένη βγαίνει τούρμπο».

 

Πηγή: reader.gr