Ψαρονέφρι γεμιστό με πιπεράτη σάλτσα από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος

 

 

Εκτέλεση:

  • Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με τα υλικά μας
  • Το δένουμε γύρω γύρω με ένα σπάγκο ψησίματος
  • Βάζουμε στο τηγάνι μας τη φυτίνη μας να κάψει
  • Σοτάρουμε το ψαρονέφρι 1 λεπτό από κάθε μεριά
  • Τοποθετούμε το ψαρονέφρι στο φούρνο στους 200 και το ψήνουμε για 10-15 λεπτά
  • Το βγάζουμε έξω και το αφήνουμε να κρυώσει
  • Έπειτα το κόβουμε σε λεπτές φέτες
  • Για τη σάλτσα
  • Σοτάρουμε ο κρεμμύδι με τη φυτίνη στο τηγάνι για 2 λεπτά
  • Έπειτα προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και σβήνουμε με κονιάκ
  • Προσθέτουμε επίσης το ζωμό demi gless, φρέσκο πιπέρι και κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα
  • Τέλος στρώνουμε τις φέτες το ψαρονέφρι στο πιάτο και περιχύνουμε τη σάλτσα από πάνω
  • Συνοδεύουμε με ένα αρωματικό ρύζι.

 

Καλή σας όρεξη!

 

 

Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά

fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat

 

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!