Ψαρονέφρι γεμιστό με πιπεράτη σάλτσα από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος
Εκτέλεση:
-
Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με τα υλικά μας
-
Το δένουμε γύρω γύρω με ένα σπάγκο ψησίματος
-
Βάζουμε στο τηγάνι μας τη φυτίνη μας να κάψει
-
Σοτάρουμε το ψαρονέφρι 1 λεπτό από κάθε μεριά
-
Τοποθετούμε το ψαρονέφρι στο φούρνο στους 200 και το ψήνουμε για 10-15 λεπτά
-
Το βγάζουμε έξω και το αφήνουμε να κρυώσει
-
Έπειτα το κόβουμε σε λεπτές φέτες
-
Για τη σάλτσα
-
Σοτάρουμε ο κρεμμύδι με τη φυτίνη στο τηγάνι για 2 λεπτά
-
Έπειτα προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και σβήνουμε με κονιάκ
-
Προσθέτουμε επίσης το ζωμό demi gless, φρέσκο πιπέρι και κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα
-
Τέλος στρώνουμε τις φέτες το ψαρονέφρι στο πιάτο και περιχύνουμε τη σάλτσα από πάνω
-
Συνοδεύουμε με ένα αρωματικό ρύζι.
Καλή σας όρεξη!
Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά
fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat