Η Make up Artist Ηρώ Παπαδάκη (Argy Papadaki) και οι 2 λάτρεις του τσίρκου Ναστάζια & Χρύσα συναντήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο θέλοντας να εκφράσουν την αγάπη τους για την τέχνη, τον χορό και το θέατρο στο καταπράσινο πάρκο της Αγυιάς.

Μπορεί η κατάσταση λόγω Covid-19 να έχει πατήσει ένα pause στην τέχνη, τα τρία όμως κορίτσια βρήκαν τον τρόπο να εξωτερικεύσουν το πάθος τους. Το outfit αλλά και το μακιγιάζ έχει πάρει νότες έμπνευσης από το Coachella Valley Music and Arts Festival που διοργανώνεται στην Καλιφόρνια.

Και αν θέλετε να τις γνωρίστε καλύτερα……
Ηρώ Παπαδάκη σπούδασε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ανώτατου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Καστοριάς. Παρόλαυτα την κέρδισε ο χώρος του μακιγιάζ και της τέχνης όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταια 2,5 χρόνια. Στόχος της είναι να μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα και να εξελίσσεται συνεχώς. Δηλώνει «Όσο η δουλειά σου είναι το πάθος σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα»

 

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Ναστάζια Κουτσουπάκη σπούδασε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ανώτατου ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στις τέχνες του τσίρκου πριν από έξι χρόνια. Κυνηγώντας το όνειρό της, το καλοκαίρι του 2020 πήρε την απόφαση να κάνει αίτηση στη σχολή τσίρκου για το full time programme του «Aircraft Circus Academy» στο Λονδίνο. Εκεί ολοκλήρωσε το πρόγραμμα έχοντας ενισχύσει την εμπειρία της και σε άλλους εξοπλισμούς όπως το aerial net, rope, juggling, flying trapeze, Chinese pole. Δηλώνει «Είναι αυτό που με κάνει χαρούμενη. Από την πρώτη στιγμή είπα: Αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου!».

 

Χρύσα Αλεξανδράκη σπούδασε στο Τμήμα Φυσιοθεραπείας του Ανώτατου ΤΕΙ Πατρών. Η αγάπη για την τέχνη την ώθησε τα τελευταία εφτά χρόνια να συμμετέχει ενεργά σε ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου. Δραστηριοποιείται στις τέχνες του τσίρκου εδώ κι έξι χρόνια, κυρίως στα ακροβατικά πανιά, το στεφάνι και το δίχτυ. Παράλληλα, προπονείται και σε άλλους εξοπλισμούς όπως το aerial trapeze και το pole dancing. Δηλώνει «Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματά μου όταν χορεύω εκεί ψηλά, απλά είναι κάτι μαγικό… μικρές στιγμές ελευθερίας».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!