Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας 48χρονος στην Κρήτη ομολόγησε πως είχε ληστέψει μία τράπεζα το 1996, περιέγραψε ακριβώς πως έκανε τη ληστεία και επέστρεψε τα χρήματα

 

Άφωνους άφησε τους αστυνομικούς ένας 48χρονος, καθώς παρουσιάστηκε σε τμήμα της ανατολικής Κρήτης και ομολόγησε ότι είχε ληστέψει μία τράπεζα στην περιοχή της Αλικαρνασσού πριν από… 25 χρόνια! Ο καθ’ ομολογίαν ληστής υποστήριξε επίσης ότι είχε καταφέρει να αποσπάσει από την ταμία το ποσό των 450.000 δραχμών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 48χρονος σήμερα ένιωσε ότι ήρθε η στιγμή για να ζητήσει συγνώμη και να επιστρέψει, μέσω της αστυνομίας, στην τράπεζα το ποσό των 1.330 ευρώ, όσα δηλαδή και τα χρήματα που είχε αποσπάσει το μακρινό 1996!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς διέπραξε τη ληστεία, ισχυριζόμενος ότι ήταν μόνος του. Έδωσε στην ταμία ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι έφερε πάνω του πιστόλι και υπό την απειλή αυτή, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα. Το κίνητρο για τη ληστεία ήταν ότι χρωστούσε, λόγω τζόγου…

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Πλέον η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ σε ό,τι αφορά τα χρήματα που παρέδωσε, θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

 

Πηγή: reader.gr