Σε ποιους έστειλε τα «ευχαριστώ» της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μαγειρικής

 

Η Μαρίνα Ντεμολλάι μετά από σκληρή μάχη και πολλές απαιτητικές δοκιμασίες έφτασε στην τριάδα του MasterChef αλλά χθες αποχώρησε. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε στην ζωή της και τα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από την οποία ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη στήριξαν ώστε να μπορέσει να έχει αυτή την συμμετοχή και αυτοί ήταν η μητέρα της και ο σύζυγός της.

 

«Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό έχουν να κάνουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή. Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμά μου @nikol_ntemo και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλά εσύ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου .Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη. Που δεν έλειψε Άγαπη από τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν την λέω για σένα . Είσαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου .
Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ!
Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.
Στον άντρα μου @xristoskoliagiannis τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που πάντα με στηρίζεις!!!και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμείς !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου @manosdimitrioy
@xristina_dem
@aimilia_dem @serapheimntemo @tia_pr @olguintsami
Σας ευχαριστώ πολύ Όλους !!!»,

ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση μετά το MasterChef 5 όπου έφτασε στην τρίτη θέση.

Διαβάστε επίσης  Μάνος Τρυπιάς Live 2021 στο Αμφιθέατρο Λενταριανών

 

 

Πηγή: protothema.gr