Τελικός με εκπλήξεις, έπαθλα και επιστροφές – Δείτε το trailer της 2ης δοκιμασίας

 

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού του MasterChef 5 άρχισαν το βράδυ της Τρίτης και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Τετάρτης, οπού οι Chef Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα ανακοινώσουν ποιος από τους Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύση Σαρακίνη, θα είναι ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΤΑΡ για το 2021.

Η πρώτη δοκιμασία έφερε και εκπλήξεις με τέσσερις βοηθούς στο πλευρό των δύο φιναλίστ. Συγκεκριμένα, ο Τζιοβάνι Σαράντζι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Παύλος Χάπιλλος επέστρεψαν στο παιχνίδι διεκδικώντας ως βοηθοί της ομάδας που θα κέρδιζε έπαθλο 5.000 ευρώ ο καθένας.

Ο Διονύσης διάλεξε για βοηθούς τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο και η Μαργαρίτα τη Μαρίνα και τον Παύλο.

 

 

Οι δύο φιναλίστ έπρεπε μέσα σε δυο ώρες και δεκαπέντε λεπτά να δημιουργήσουν μενού τριών σταδίων, δηλαδή ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό, με την Μαργαρίτα να φέρει εις πέρας την αποστολή της με βαθμολογία οκτώ στα δέκα και τους βοηθούς της Μαρίνα και Παύλο να φεύγουν πλουσιότεροι κατά πέντε χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε επίσης  Μάρθα Καραγιάννη: Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ - «Μια γυναίκα - σταθμός»

Ο Διονύσης βγήκε δεύτερος, με επτά στα δέκα, γιατί είχε μια αστοχία με το παγωτό που ετοίμασε.

 

 

Η 2η δοκιμασία της Μαργαρίτας που προηγείται με 8-7 του Διονύση θα διεξαχθεί στην Χαλκιδική.

Δύο αντίθετοι μαγειρικοί δρόμοι θα μονομαχήσουν. Θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα. Τα κόκκαλα θα κάνουν για μια ακόμα φορά την διαφορά;

Το trailer του 88ου επεισοδίου του 5ου κύκλου του MasterChef που θα προβληθεί την Τετάρτη 2.6.2021

 

 

Πηγή: protothema.gr