Καλεσμένος στο «Love it» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του «Survivor 4» βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος στην Ιωάννα Μαλέσκου μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης και ήρθε σε κόντρα με τους συντελεστές αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια.

 

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου φαινόταν ιδιαίτερα ενοχλημένη από τα σχόλια του Τζέιμς, ενώ ο συνεργάτης της Βασίλης Γρηγορόπουλος τον χαρακτήρισε « τηλεοπτικά αδιάβαστο», με τον ίδιο όμως να επιμένει ότι έχει δει τα σχετικά βίντεο.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει ”Big Brother”. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Εχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα.

»Εγώ ήμουν στο παιχνίδι, αλλά αυτοί που έβλεπαν ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ό,τι ήταν για μένα. Εγώ σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Η άποψή μου για το Survivor είναι πως είναι κοινωνικό πείραμα. Βγαίνουν και λένε ότι είναι το μοντάζ, όταν δεν τους συμφέρει. Ο Παππάς είχε πει πως το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Δεν έκανε το μοντάζ να πει ”σάπια ντομάτα” εμένα και ”καρκίνωμα” την Άννα Μαρία.

Η οικογένειά μου δεν έβλεπε την εκπομπή τη δικιά σας, γιατί υπήρχε μια προκατάληψη για μένα και τον Νίκο. Όταν βγήκα, μου έστελναν μηνύματα να δω αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τζέιμς Καφετζής

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Στο τέλος πάντως, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους και ανέφερε πως από την εκπομπή δεν έχουν προσωπικά με κανέναν ενώ χαρακτήρισε άδικα τα όσα είπε ο Τζέιμς .

 

 

«Με κανέναν παίκτη δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα. Είσαι άδικος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά βλέπω πως κοιτάζεις το ρολόι σου για να φύγεις ή σου στέλνουν μηνύματα. Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Αλήθεια το λέω. Ήρθες με μια διάθεση και σπανίως με κοίταζες στα μάτια. Στενοχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά. Και εγώ ως άνθρωπος και η εκπομπή μου, έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, όσο το Love it είναι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μακάρι το άδικο να είναι αυτό που νομίζεις πως είμαστε» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Τζέιμς να σηκώνεται να φεύγει κι εκείνη να κλείνει χαριτολογώντας «παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό», του απάντησε η παρουσιάστρια, σε ορισμένες στιγμές με φανερό εκνευρισμό.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να καρφώσει τον Τζέιμς ότι κοιτάζει συνεχώς το ρολόι του είτε για την ώρα, είτε γιατί αναμένει κάποιο μήνυμα, ενώ στην αποφώνηση ο Τζέιμς αποχώρησε ενώ η κάμερα ήταν στραμμένη επάνω του, με τα σχόλια να μην σταματούν από τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου.

 

Χαμός και στο Twitter

Πάντως το twitter πήρε φωτιά με την εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή στην Ιωάννα Μαλέσκου και υπερασπίστηκαν τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)
Πηγή: iefimerida.gr