Ο Τριαντάφυλλος έσπασε ρεκόρ υποψηφιότητας στο Survivor, ωστόσο, απόψε, το ταξίδι του τελειώνει στον Άγιο Δομίνικο και ο τραγουδιστής θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά του

 

Τα νεύρα καλά κρατούν στο Survivor, αφού οι παίκτες φαίνεται να είναι μονίμως στην τσίτσα. Μετά από μήνες στον Άγιο Δομίνικο, με την πείνα και τις κακουχίες, τα ξεσπάσματα είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενα. Η απόφαση της Καρολίνας να δώσει υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, με τη δικαιολογία να μείνουν λιγότεροι άντρες, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τους φίλους της να φτάσουν στον τελικό, έφερε ολική ρήξη μεταξύ των δύο παικτών.

Οι τόνοι ανέβηκαν σε συζήτηση τους, ενώ νέα κόντρα ξεκίνησε από τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο βάζοντας στο στόχαστρο την Ελένη Χαμπέρη, η οποία μέχρι στιγμής προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ στο Survivor. Η παίκτρια των κόκκινων μη μπορώντας να διαχειριστεί άλλο την πίεση, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από την εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

 

 

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τη δεύτερη ατομική ασυλία, σε ένα έργο που έχει επαναληφθεί, δίνοντας για ευνόητους λόγους την Καρολίνα, ανταποδίδοντας τη ψήφο, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκε η τρίτη υποψήφια για αποχώρηση από την κάλπη.

 

Survivor: Ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Σάκης Κατσούλης, Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση. Οι τρεις πρώτοι, ήταν εξίσου και στην προηγούμενη ψηφοφορία, με την Νικολέτα τελικά να ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε την εμπειρία του Survivor. Σύμφωνα με τα spoilers, ο παίκτης που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο απόψε, είναι ο Τριαντάφυλλος και η 11η υποψηφιότητά του αποδεικνύεται και τελευταία.

 

Πηγή: reader.gr