Η Ανέτ Σεβαστού αυτοκτόνησε στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, με την Κάτια Δανδουλάκη να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές για το υποκριτικό της ταλέντο – Δείτε πώς σχολίασαν οι χρήστες του twitter τις εξελίξεις

 

Σήμερα Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021 ολοκληρώνεται η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», με ένα φινάλε που αναμένεται να «καθηλώσει» τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σεζόν το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ένα συνταρακτικό και γεμάτο σασπένς -μέχρι το τελευταίο λεπτό – επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (2/6). Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε σε εφαρμογή… και το Διαφάνι κάηκε.

Η Ανέτ Σεβαστού πήρε δηλητήριο και αυτοκτόνησε, με την Κάτια Δανδουλάκη να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία της. Το Twitter αποθέωσε την ηθοποιό, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που μίλησαν για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα της και το υποκριτικό μεγαλείο της. Η Κάτια Δανδουλάκη επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της μπροστά στον Δούκα, προκειμένου να τον κάνει πια να σταματήσει όλο το μίσος.

Διαβάστε επίσης  Issue 788

Ο Γιάννης Κουκουράκης ως Κωνσταντής απέδειξε για ακόμη μια φορά το υποκριτικό ταλέντο, όταν μπήκε μέσα στη φωτιά για να σώσει μια κοπέλα που εγκλωβίστηκε, μαζί ένα γατάκι. Το κοινό αγωνιούσε από το πρώτο δευτερόλεπτο για το γιο του Σεβαστού, που πάλευε με τις φλόγες.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ως Νικηφόρος, έσπευσε να βρει τον λιπόθυμο Κωνσταντή, προκειμένου να τον σώσει, με τα δύο αδέρφια να μας χαρίζουν μοναδική ερμηνεία.

 

 

Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Σταμίραινων μύριζε «μπαρούτι».

Ο δήθεν τραυματισμένος Μεγαρίτης, έπειτα από εντολή του Μελέτη, μαζί με τρεις ακόμη μπήκαν στο σπίτι τους, προκειμένου να τους βγάλουν από τη μέση. Ο Μιλτιάδης, αν και τραυματίστηκε, έσωσε τις τρεις αδερφές.

 

Τwitter: Τα σχόλια για το ταλέντο της Κάτιας Δανδουλάκη

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!
Πηγή: protothema.gr