Έμπνευση φαίνεται πως έχει γίνει ο παίκτης του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος, αφού το υποκριτικό ταλέντο έδωσε την αφορμή να γραφτεί αστυνομικό θρίλερ αποκλειστικά για τον ίδιο

 

Μετά τη νίκη του στο πρώτο Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος, ξετύλιξε το υποκριτικό του ταλέντο σε τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ έγραψε και βιβλίο για τον εαυτό του. Ο ίδιος έχει αποτελέσει έμπνευση, καταπώς φαίνεται, αφού κορυφαίος σεναριογράφος έγραψε αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Ντάνο.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή στην Φωλιά των Κούκου έκανε την αποκάλυψη, με τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη να λέει πως ο Ντάνος έχει ήδη δώσει τα χέρια και ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι γεγονός. «Υπάρχει κορυφαίος σεναριογράφος, ο οποίος έχει εμπνευστεί από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έχει γράψει αστυνομικό θρίλερ, σειρά τύπου Έτερος Εγώ, με βασικό πρωταγωνιστή τον Ντάνο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει διαβάσει το σενάριο, έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής που θα το αναλάβει».

Διαβάστε επίσης  Αντίο φορτιστή

 

 

Πηγή: reader.gr