Μπαλομύτα σωτέ στο τηγάνι με μυζήθρα και χαρουπόμελο από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος
Εκτέλεση:
-
Σοτάρουμε το μοσχάρι με το βούτυρο, το κρεμμύδι και τη πιπεριά σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
-
Έπειτα σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερόνουμε και προσθέτουμε το κύβο, αφήνοντας να βράσει για 10 λεπτά.
-
Σε ένα άλλο τηγανάκι σοτάρουμε το κριθαράκι με το βούτυρο και κρεμμύδι για 10 λεπτά.
-
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κριθαράκι στο μοσχάρι, συμπληρώνουμε νερό και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά ακόμα.
-
Στο τελευταίο λεπτό προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, το χαρουπόμελο και τη μυζήθρα και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!
Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά
fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat