Μπαλομύτα σωτέ στο τηγάνι με μυζήθρα και χαρουπόμελο από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος

 

Εκτέλεση:

  • Σοτάρουμε το μοσχάρι με το βούτυρο, το κρεμμύδι και τη πιπεριά σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
  • Έπειτα σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερόνουμε και προσθέτουμε το κύβο, αφήνοντας να βράσει για 10 λεπτά.
  • Σε ένα άλλο τηγανάκι σοτάρουμε το κριθαράκι με το βούτυρο και κρεμμύδι για 10 λεπτά.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το κριθαράκι στο μοσχάρι, συμπληρώνουμε νερό και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά ακόμα.
  • Στο τελευταίο λεπτό προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, το χαρουπόμελο και τη μυζήθρα και σερβίρουμε.

 

Καλή σας όρεξη!

 

 

Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά

fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)