H τραγουδίστρια και ηθοποιός, Τζένιφερ Λόπεζ, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το Netflix, για την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ, με στόχο να αναδειχθούν οι γυναίκες ηθοποιοί και σκηνοθέτες από διαφορετικό υπόβαθρο

 

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Τζένιφερ Λόπεζ, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της, αφού διατηρεί ξανά δεσμό με τον Μπεν Άφλεκ. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η εταιρεία παραγωγής της Nuyorican Productions, θα αναλάβει μετά από συνεργασία με το Netflix, την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ, με έμφαση σε projects που υποστηρίζουν τις γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφίες και σκηνοθέτες.

Την ανακοίνωση για τη συνεργασία με την online streaming πλατφόρμα, έκανε η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ μέσω του προφίλ της στο Instagram, με λεζάντα «τα καλύτερα έρχονται». Η εταιρεία της, μάλιστα, θα έχει δίπλα της τους Ελέιν Γκόλντσμιθ-Τόμας και Μπένι Μεντίνα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Η Nuyorican Productions προχώρησε στη συνέχεια και σε σχετική ανακοίνωση, λέγοντας: «Η Elaine, ο Benny και εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για εμάς από μια εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου με όραμα προς το μέλλον, που επιδιώκει να αψηφά τη συμβατική σοφία και να εμπορεύεται απευθείας στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον τέχνη και ψυχαγωγία με το είδος των ορίων και των περιορισμών του παρελθόντος. Εμείς στην Nuyorican Productions είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκουμε ομοειδείς συνεργάτες στους Ted Sarandos, Scott Stuber, Bela Bajaria και ολόκληρη την ομάδα και ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε αμέσως».

 

Πηγή: reader.gr