Ένας τύπος μας δείχνει ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να βάζουμε το λάιμ στις μπύρες Corona.

 

Καλοκαίρι (έστω και αν ο καιρός μας τα χαλάει) και Euro. Άρα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για μπύρες προκειμένου να δέσει το σκηνικό και να παρακολουθήσουμε όπως πρέπει τα παιχνίδια της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Οι Corona είναι η μία από τις επιλογές που εμπιστεύονται οι Έλληνες, με ένα αρκετό μεγάλο κομμάτι του κόσμου να τις συνδυάζει με ένα κομμάτι λάιμ.

Οι περισσότεροι απλά το ζουλάνε και το αφήνουν να πέσει μέσα στην μπύρα, όμως ένας τύπος υποστηρίζει πως αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνεις. Ή μάλλον για να θέσουμε το όλο θέμα στην σωστή του βάση είναι ο μισός.

 

 

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το video που ανέβασε στο TikTok και έχει γίνει viral, αμέσως μόλις πέσει το κομμάτι στην μπύρα, πρέπει να κλείσεις το στόμιο με το δάχτυλό σου και να την γυρίσεις ανάποδα, προκειμένου να πάει σε όλη την μπύρα.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

Δείτε το χαρακτηριστικό video…

 

@rustyyguns#lifehacks

♬ original sound – Rusty

 

Ένας εκπρόσωπος της Corona πάντως, είχε μιλήσει το 2018 στο vinepair και είχε συμφωνήσει με αυτή την εκδοχή, πριν φτιαχτεί το συγκεκριμένο video, όμως είχε επισημάνει: «Όλοι έχουν τον δικό τους τρόπο για να βάλουν το λαίμ. Να το σπρώξουν και να πέσει μέσα, απλά να το στύψουν στην μπύρα, να το ρίξουν μέσα και να γυρίσουν το μπουκάλι ανάποδα. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος, αρκεί να είναι κρύα».

Οπότε μην αγχωθείτε ιδιαίτερα. Το μόνο που που μας ενδιαφέρει είναι να έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία και να είναι παγωμένες.

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus