Αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς, όταν ήρθε η ώρα της σύλληψης

 

Ανέξοδες διακοπές ήθελαν να κάνουν δύο Ιταλοί ηλικίας 63 και 49 χρόνων που παραθέριζαν εδώ και λίγες ημέρες στα Χανιά, καθώς έβγαζαν τα έξοδά τους με χρήματα που έκλεβαν από τα αυτοκίνητα τα οποία παραβίαζαν! Μάλιστα, αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικού, όταν ήρθε η ώρα της σύλληψης!

Πρώτος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. ο ένας από τους αλλοδαπούς το απόγευμα του Σαββάτου, την στιγμή που προσπαθούσε να τρυπώσει σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Χανίων. Αρχικά, προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες και τόσο πάνω του όσο και στο Ι.Χ αυτοκίνητό του κατασχέθηκαν συνολικά 50 δολάρια, 350 ευρώ, 20 λίρες Αγγλίας, χειρουργικά γάντια και δύο φακοί. Επιπλέον, βρέθηκαν ένα πορτοφόλι, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα που είχε κλέψει νωρίτερα από το νοικιασμένο Ι.Χ αυτοκίνητο μιας άλλης τουρίστριας και της αποδόθηκαν.

Από την προανάκριση της Ασφάλειας Χανίων, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός διέμενε σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος επίσης αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα. Στην κατοχή των δυο Ιταλών κατασχέθηκαν συνολικά 1.615 ευρώ. Όπως αποδείχθηκε, ήταν μέρος της λείας τριών διαρρήξεων σε Ι.Χ αυτοκίνητα που είχαν διαπράξει από τις 5 Ιουνίου ως τη σύλληψή τους. Συνολικά, είχαν κλέψει 4.400 ευρώ, 250 λίρες Αγγλίας, τρία laptop, είδη ρουχισμού, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Διέρρηξαν επτά οχήματα στα Καμένα Βούρλα

Πήγαν για μπάνιο στην παραλία Ασπρονέρι στα Καμένα Βούρλα το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά τους περίμενε… κρυάδα τους λουόμενους που μόλις βγήκαν από τη θάλασσα βρήκαν τα αυτοκίνητά τους με σπασμένα παράθυρα! Στο διάστημα της απουσίας τους, είχαν δράσει άγνωστοι διαρρήκτες που προκάλεσαν ζημιές σε τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα για να κλέψουν ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό τους!

 

Πηγή: protothema.gr