Ο Πέτερ Σμάιχελ, έχοντας ενημερωθεί φυσικά από τον γιο του που βίωσε όλη την ιστορία με τον Έρικσεν, ανέφερε πως η UEFA εξέτασε και το ενδεχόμενο της ήττας (3-0) στα χαρτιά για τους Δανούς αν δεν έπαιζαν το ματς με την Φινλανδία!

 

Ο Έρικσεν «έφυγε» για λίγο από αυτή τη ζωή, επανήλθε με τον απινιδωτή, ο κόσμος συγκλονίστηκε και δάκρυσε με το παλικάρι που κατέρρευσε και πάλευε για να μείνει ζωντανό κι όμως στην UEFA σκέφτονταν τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι με την Φινλανδία, το απόγευμα του Σαββάτου!

Σε νέα τοποθέτησή του στην τηλεοπτική εκπομπή GoodMorningBritain, ο Πέτερ Σμάιχελ ανέφερε: «Οι επιλογές που δόθηκαν από την UEFA ήταν τρεις. Είτε να συνεχιστεί αμέσως το ματς, είτε να γίνει το μεσημέρι της Κυριακής, είτε να δοθεί στους Φινλανδούς στα χαρτιά με σκορ 3-0»!

Την Κυριακή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε ξεσπάσει και κατά της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν υπήρχε καμία επιλογή και ήταν γελοία η απόφαση της UEFA και έπρεπε να είχαν προσπαθήσει για μία διαφορετική λύση και να δείξουν λίγη συμπόνια και δεν το έκαναν σε καμία περίπτωση».

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

Πηγή: gazzetta.gr