Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου ακούστηκε από πολύ νωρίς για τη θέση της κριτή του GNTM, η οποία χηρεύει μετά τη μετακίνηση της Βίκυς Καγιά.

 

Στην εκπομπή της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου», η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για πρώτη φορά ως μια εκ των κριτών του GNTM. «Είμαι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στο GNTM φέτος, είναι η πρώτη μου χρονιά», είπε το κορίτσι που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Η Ισμήνη περιγράφει πώς δέχτηκε την πρόταση για τη θέση. «Ήμουν στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, και μίλησα με την παραγωγή για το GNTM και ήταν πραγματικά ένα τηλεφώνημα το οποίο δεν το περίμενα και ομολογώ με ξάφνιασε», είπε.

 

 

Όπως λέει, πάντως, δεν σκοπεύει να αφήσει τη ζωή της στο εξωτερικό. «Θα εξακολουθήσω να έχω το σπίτι εκεί, αλλά θα προσπαθήσω σε λογικά πλαίσια να δημιουργήσω μια ζωή εδώ», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

«Είχα τελειώσει το λύκειο, ήμουν έτοιμη και σίγουρη ότι θέλω να φύγω έξω. Δεν είχε να κάνει με το μόντελινγκ, ήταν το κομμάτι του ταξιδιού και των εμπειριών. Μου αρέσουν οι γλώσσες, οι διαφορετικές κουλτούρες», δηλώνει για τη ζωή της εκτός Ελλάδας.

 

 

Η εμπειρία από τις πρώτες οντισιόν του «GNTM»

Το GNTM 4 ξεκίνησε και όπως αποκαλύπτει η Ισμήνη έχουν ήδη πραγματοποιηθεί το ID Catwalk και κάποιες οντισιόν. «Τα βρήκα όλα πολύ ενδιαφέροντα… Οι οντισιόν ήταν πολύωρες, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν», είπε.

Η νέα κριτής του «GNTM» υποστήριξε πως δεν είναι εύκολο να λέει «όχι» σε ένα παιδί που περνά από οντισιόν. «Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και όπως όλα τα μοντέλα έχω φάει κι εγώ απόρριψη», δηλώνει.

 

Βίντεο: Κούμπωσα κατευθείαν με τους ανθρώπους στο «GNTM»

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τους έμπειρους πλέον κριτές, Ζενεβιέβ, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, είπε: «Έχω δουλέψει με όλους, έχω κάνει σόου για τον Άγγελο, με τη Ζεν το ίδιο. ”Κούμπωσα” κατευθείαν με αυτούς τους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Πηγή: iefimerida.gr